Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy védekezik hogy babája...

Lyoni kérdése:

Ki hogy védekezik hogy babája ne kapja el a covidot?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Persze

Veszélyes rájuk is

Viszont ha nem tesztelünk, akkor nem is tudjuk, hogy átestek

Erős megfázásos tübetek

Volt előtte vagy 10 ilyen, csak most a férjem is elkezdett tünetelni, és ő nem szokott 39 fokos lázas lenni.

Gyerekek már 4-5 bapja tüneteltek

Ő tesztelt

Emiatt őket is

Így derült ki

2022. márc. 8. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A két nagyobb iskolás, a férjem pedig tanár. Csak idő kérdése volt mikor kapjuk el. Karácsonykor estünk túl rajta. A férjemnek semmi tünete nem volt, mondjuk ő 3 oltáson van túl. A 8 éves fiamnak egy napig volt 38,5 fokos láza, de azt mondta nem érez semmit, még gyógyszer sem kellett. A 6 éves lányomnak 39 fokos láza volt szintén 1 napig,semmi más. Nekem 2 napig enyhe nátha. Az októberben született babám pedig tünetmentesen átvészelte. Én nem láttam értelmét a maszknak, mikor pozitív lett a tesztem. Nekem egyértelmű volt, hogy ő is elkapta. Szoptattam ugyanúgy tovább. Anyatejes, iszsz baba.
2022. márc. 8. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Még 2020 őszén kaptam el. Feleségem tőlem kapta el, ő is mutatott tüneteket. Viszont az akkor 7 éves ill. 3,5 éves gyerekeink semmi tünetet nem mutattak. Persze azóta sokszor mutálódott...
2022. márc. 8. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Szoptatott babámat az védi, hogy én oltva vagyok. 4 h9s koráig keveset vittem emberek közé (főleg maszk nélküli helyre nem). De elsősorban nem a covidtól, hanem az influenzától, szamárköhögéstől, ilyenektől féltem-féltettem. A covid lehet, hogy át is ment rajtunk, szerencsére nem lett sokszervi gyulladása. Az influenza most fellángolhst, hogy nem lesz maszk az embereken.

Nem élünk rettegésben, de ésszel. A biztonsági övet is bekötöm az autóban, szerintem hasonló óvatosság indokolt a betegségek kapcsán is.

2022. márc. 9. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!