Akiknek 1évesnél fiatalabb a babája az hogy védekezik a szúnyogok ellen? Használ valaki a RAID erektromos változatát? Lehet azt gyerekszobába? Mert annyira mérgezőnek tűnik s nem merem, valakinek tapasztalat?
Szúnyogháló az ablakokon, az öntapadós verzió. Légycsapó :-D
Mi használjuk a raid elektromos változatát, de nem a babaszobában, hanem az étkezőben, ahhoz elég messze van a gyerekszoba.
Ja, és igyekszünk vigyázni, hogy ne kerüljön be szúnyog. Mert mindezek ellenére azért csak sikerül 1-2nek bejutnia valahogy.
Elektromos riasztót nem használunk, de nekem van egy Vape derm sensitive szúnyog- és kullancsriasztó krémünk. ezt lehet kimondottan ilyen fiatal babáknak is használni.
(4 hónapos a kislányom.)
szúnyogháló az ablakon - öntapadós
GalaktivBio - dm-ben és gyógyszertárban is kapható (már csecsemőknél is alkalmazható, mivel csak illóolajok vannak benne)
Én utánanéztem a neten, hogy mit javasolt a babaszobába tenni szúnyogok ellen.Az egyik ilyen pl. egy evőkanál vaníliakivonat egy pohár vízbe, és az a kiságy mellé tenni.Vagy:szegfűszeg citromkarikába tűzdelve.Én ezeket használom.
Apa most vett egy égőt 1200-ért, ami 20 négyzetméteren belül elriasztja a szúnyogokat.Na, azt még nem próbáltuk ki, mert nálunk most alig van szúnyog.A múltkor bezzeg hemzsegtek.Pedig kíváncsi vagyok, beválik-e.
Raid night&day-t ajánlotta a dokink, ez oldószer-mentes, préselt homoktechnológiával készült. Én alvás előtt egy órát szoktam járatni a szobájában, ha van bent dög, attól kimegy, utána viszont kihúzom a konnektorból, ha lefeküdt a gyerkőc.
Egyébként a galaktiv bio spray-t tényleg csecsemőkortól lehet használni, gyógyszertárakban és dm-ben lehet kapni.
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Szúnyogriasztós füstölőm nekem régebben volt de semmit nemhasznált. Volt egy dög a falon s 2cmre tőle tartottam hát megse szédült.
A petrezselymet s vaniliás vizet kifogom próbálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!