Ki milyen módszerrel védekezik az újabb nem kívánt
terhesség ellen?
Figyelt kérdés
Két kislányunk van,a nagyobbik 3 éves,a pici 3 hónapos.Több gyereket nem szeretnénk.Kíváncsi lennék,hogy kinek milyen fogamzásgátló módszer vált be.Részemről kihagynám a tablettát,szedtem sokáig,elég volt.A spirállal fenntartásaim vannak. A gumi...na jó,az tényleg felejtős,a férjemet szeretném érezni és nem égett gumiszagot:)))) A Pharmatex termékekről csak annyit,hogy a második gyermekemmel egy lágykapszula mellett lettem terhes...még jó,hogy akartunk még egy gyereket:)))) Azért az látszik,hogy a természetet nem könnyű legyőzni:)))) Írjatok,hátha van vkinek vmi szuper bevált MŰKÖDŐ technikája:)))
2013. márc. 29. 16:24
1/10 anonim válasza:
sterilizálta magát a párom (pasi)
de ott van még az injekciós -- 3 havonta egy kis szuri és meg van oldva olvass utána és kérdezd meg a dokidat is
2013. márc. 29. 16:27
2/10 anonim válasza:
Szia! Van már egy kislányunk és egyelőre mi sem szeretnék tesót neki. Én is szívesen kipróbálnám a szuris megoldást, de én például inkább maradok a tablettánál, mert emellett eddig nem lettem terhes. De 2. variációnak a szurit próbálnám ki. Nézz utána!
2013. márc. 29. 16:33
3/10 anonim válasza:
Nuvaring hüvelygyűrű. Én nagyon szeretem, lassan 2 éve ezt használom.
2013. márc. 29. 16:39
4/10 anonim válasza:
1 vok
szurit csak akkor ha tényleg nem akarsz több gyereket ha igen akkor nem feltétlen jó megoldás
2013. márc. 29. 16:41
5/10 anonim válasza:
2. vagyok. Ha szurit adat be magának valaki, akkor azt miért csak akkor jó használni, ha már valaki nem akar több gyereket?
2013. márc. 29. 16:45
6/10 anonim válasza:
Az injekció is ugyanúgy hormon mint a nuvaring is, tehát ha a hormon bevitellel vannak gondjaid (35 felett már nem is ajánlják) akkor az nem jön szóba.
Nekem is hasonló a gondom, én kétféle védekezés mellett lettem babás, már 3 gyerekem van és többet tényleg nem szeretnék.
Először az általad írt kúp mellett ( akkor nem estünk annyira kétségbe mert terveztünk második gyereket)
Másodjára a spirálom mozdult el ellenőrzés ellenére.
A gumit utálom szívből de egyszerűen nincs más megoldás. Elköttetni nem fogom magam 33 évesen amúgy az orvos se javasolja.
2013. márc. 29. 17:04
7/10 anonim válasza:
Próbáld ki a nuvaringet, kényelmes.
A mi receptünket csak akkor alkalmazd, ha nagyobb az eélye a lottózás nélküli lottómilliárdossá válásnak, mint a kapcsolat rendbehozásának: No sex:S
2013. márc. 29. 17:19
8/10 anonim válasza:
Mi gumit használunk (amikor férjem már unja, akkor megszakításos). Mivel még szeretnék gyerkőcöt (csak nem most), ezért nem köttetném el magam. Spiráltól tartok, mert iszonyat allergiás meg érzékeny vagyok mindenre, félő, ezzel is lenne valami (talán hülyeség, de az orvosi fémből lévő piercingemet is kilökte a szervezetem). Hüvelykúp használata mellett estem teherbe, tehát az egy életre kilőve. :S Szuri, tabi kilőve, mert elegem van a hormonokból, elég gömbölyű vagyok most is. :D Sajnos épp ugyanezen ok miatt a hüvelygyűrű is kilőve, mert az is hormont tartalmaz. Pesszáriumot szerettem volna kipróbálni (külföldön újra felkapt
2013. márc. 29. 18:24
9/10 anonim válasza:
folyt. köv.
tehát külföldön újra felkapták, mint ami régi és bevált dolog, engem szó szerint kiröhögött a nőgyé, mikor ezt akartam vele felíratni, hogy minek akarok ilyen középkori módszert?! Úh marad a gumesz, meg a megszakításos.
2013. márc. 29. 18:26
10/10 anonim válasza:
a szurival az a baj h hirtelen kapsz nagy adag hormont és lassan 3 hónap alatt szívódik fel és akkor egy újabb nagy adag.. és így tovább
a tested sokkal rosszabbul alkalmazkodik hozzá mint pl a beültetettel ott lassan pici adagban kapod mint pl a tabiban és azt is csak 3-6 havonta kell feltölteni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!