Napirendes Anyukák, adnátok tippet kérlek?
Én nem voltam egy elborult napirendes, de mire a kicsi megszületett, a 2 éves nagy napjainak már volt egy stabil ritmusa. A kicsi azonnal belesimult, nem kellett erőltetni rajta semmit.
De ha 3 és fél éves a nagy, akkor gondolom ovis, egész nap nincs otthon, így pláne nem értem, mi a kérdés.
Annyira emlékszem, hogy a kicsi 8-kor feküdt, a nagyok 9-kor. 7 körül megfürdettem a babát, közben talán ettek a nagyok apjukkal? De ez már homályos. És amikor 8-kor elaludt, akkor vezényeltem a többieket a kádba.
A reggel nagyobb kaland volt, mire beállt, hogy 7 körül keljen és szopizzon a baba, hogy el tudjunk indulni az óvodába ha nem is 8 előtt, de közel hozzá....
Fog menni.
Mi is a napirend híve vagyunk,az első 1-2 hónapban persze voltak csúszások,de amúgy sikeresen kiviteleztük a folgot
Kicsi igazodik a nagyhoz.
Mindig a nagy napirendjét tartottam szem előtt, abba simult bele a kicsié.
Nyilvànnéha csorbult, van amikor nincs mit tenni, de közben a nagy is nőtt. Nàlunk sokkal kisebb a korkülönbség.
Viszont valóban, csak a napirend tette normàlissà a napokat, nem csak túléléssé.
Szerintem ez a "tudatosan bem altattam" inkább azt jelenti hogy jófej gyerek nem igényelte.
Reméljük a 2. is ilyen lesz.
Mert akarhatod te tudatosan nem altatni hogy ha még 1 évesen is igényli hogy ott minimum legyél.
A kérdésre. A nagy napirendjéhez igazítod a kicsiét.
Ettől többet ennyi infóból nem tudunk írni.
Mennyire önálló a nagy? Ha az, akkor fürödhetnek egyszerre. a nagy a kádban még te a kicsit a kicsiben fürdeted.
Apa mennyire van otthon ilyenkor? 1 ember 1 gyereket fürdet.
Közös szobájuk lesz? Akkor ágyba még te mesélsz adfig a kicsit etetheted, be az ágyba, lámpaoltás, kijössz.
Ha külön alszanak akkor már borul az egyszerre fürdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!