Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Emlékszik a babád (2-3 éves)...

Emlékszik a babád (2-3 éves) a pocakban töltött időre? Vagy a születésére?

Figyelt kérdés
Állítólag emlékeznek.Te kérdezted már tőle,vagy mesélt róla magától?
2010. szept. 12. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2010. szept. 14. 17:14
 12/21 A kérdező kommentje:

17.14!

Köszi,pont ilyenekre vagyok kíváncsi!fantasztikus!

2010. szept. 14. 17:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon jó kérdés!Vártam hogy kiemeld,bár még én sem vagyokkompetens a válaszra,mert 9,5 hós a lányom!De úgy érzem ababát várok,és ma megkérdeztem van anya hasában baba?Ő nézte a hasam és mosolygott!Remélem azért mert van!:)
2010. szept. 14. 18:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hangokra tuti emlékeznek. Azt olvastam, hogy az újszülöttet megnyugtatja a porszívó vagy a hajszárító hangja, mert az olyan monoton zaj, amit odabent hallott. A lányomat nem hatotta meg, de a fiam 7 hónapos és még mindig hajszárítóval altatom. Bár most már felvettük cd-re, és azt kapcsolom be neki, azonnal befordul, és alszik. De mindig úgy, hogy az ágy oldalához bújik, ez is biztos emlék, hogy ott mindig hozzáért valami az arcához.

A 2,5 éves lányomat megkérdeztem, azt mondta, nem emlékszik semmire.

2010. szept. 14. 18:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még nem kérdeztem Tőle,de azt tudom,hogy a szoptatásra igen!7 hónapos koráig szopott(most 28 hónapos),és amikor már okosabb lett,és tudott beszélni,azt mondta(kb. másfél éves volt):cici,nyam-nyam.De ma este megkérdezem(ha nem felejtem el)és megírom!
2010. szept. 14. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is hiszem, hogy a születésre emlékszenek, ill. amikor már nagyobbak, jobb a memóriájuk, nem csak pár hónaposak. Én magamról tudom, hogy egy 1,5 éves gyerek emlékezhet dolgokra, ugyanis én ennyi voltam, és emlékszem, hogy mentünk be a szülőotthonba télen, és annyira csúszott az út, hogy nagyon erősen fogta kezem a nagybátyám. És ez így igaz, ahogy leírom. És ez után több számomra meghatározó dologra emlékszem. Ez nem tudományos könyv, hanem az élet, méghozzá az én életem része.:)
2010. szept. 14. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocsánat, azt nem írtam, hogy a tesóm született akkor meg.:)
2010. szept. 14. 21:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nagyon érdekes dolgok. A mi sztorink: normál szülésnek indult, de végül császár lett. A vajúdás alatt végig minden rendben ment, legalábbis semmi nem utalt arra, hogy bármi gond lenne. Mikor teljesen kitágultam, és nem jöttek a tolófájások, a dokim gyanakodni kezdett, és megnézte a helyzete UH-n. Akkor látta, hogy kislányom nincs befordulva, a pozícióban, amiben van, úgy nem tud kibújni. Leginkább azért, mert valszeg miközben fordult volna, kétszer is a nyakára tekerte a köldökzsinórt, és ahányszor próbált előre nyomulni, vagy mert Én próbáltam nyomni, annak ellenére, hogy nem voltak tolófájások, gyakorlatilag fojtogattam. 7 hónapos volt kb, amikor egyszerűen megállt a mozgásfejlődése. A forgolászás, kúszó-mászó póz (kutyázás), és felülés megvolt, de nem kezdett el mászni, semmilyen formában előre haladni. Megjártunk mindenféle orvost (neurológus, gyerekorvosok stb.), gyógytornára jártunk annak ellenére, hogy semmi nem indokolta fizikailag, és hosszú hónapok munkájába telt, mire kislányom mert előrefelé haladni. Akár a mászásról volt szó, akár lépegetésről, szinte remegett, ha haladni kellett előre, és kétségbeesetten sírt. Elmeséltem a gyógytornászunknak a születése sztoriját, és szerinte simán lehet, hogy a rossz élmény gátolta abban, hogy merjen bármilyen fomrában is előre haladni. Mivel, akkor gyakorlatilag fuldokolt, ha egy centit is mozdult.
2010. szept. 14. 22:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor terhes voltam Lady Gaga-t hallgattam (most is) A kisfiam imádja:) Szerintem csak hangokra és érzésekre emlékeznek a pociból!
2010. szept. 15. 08:31
 20/21 anonim ***** válasza:
17.14 7 hós terhes voltam,amikor a 2 szobánkat raktuk rendbe.Ha ment a fúró,dekopír fűrész iszonyat rugdosás volt bent.Ezeknek a hangjától azóta is sírva fakad,pedig iszonyat gépmániás:)
2010. szept. 15. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!