Hány kg és cm 5 hós babátok? Vagy mennyi volt, aki emlékszik?
Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi a születési adatokat is.2011. márc. 3. 11:10
1/21 anonim válasza:
Születéskor 48 cm és 3050 g, 5 hónaposan 63 cm és 6600 g volt és kislány.
2/21 krisztivan válasza:
Születéskor 4430 gr és 61 cm.5 hósan 7100 gr és 67 cm.
3/21 anonim válasza:
az enyém 2hónapos 6,5 kg és 60 cm.3625g és 55cmvel született.kislány
5/21 anonim válasza:
a 2hós kislány anyukája vagyok akkor az enyém hatalmasnak számít 2hónaposan???????????????????????????
6/21 anonim válasza:
Kisfiam 17-en lesz 5 honapos.
3100gramm,52 cm-el szuletett.
Most 7100 g,es 66 cm :)
7/21 anonim válasza:
az én kislányom 3830 g-al és 56 centivel született, 5 hónaposan 62 centi volt és 6100 g. Anyatejes, jó étvágyú baba.
8/21 anonim válasza:
2 hónaposan 6,5 kiló, szerintem ez nagyon sok, fél éves korukra szoktak ilyen nehezek lenni.
9/21 anonim válasza:
Kedves utolsó!azt mondta a doki,hogy nincs azzal baj,hogy ilyen pufók,de már én is furcsállom,hogy 3hetente hordom mérésre és majdnem mindig egy kilóval több.de ha nem baj....... hááááááááttttt nem tudom
10/21 anonim válasza:
remélhetőleg, hogy nem baj, biztos úgy van, ha az orvos mondja, csak nekem ez nagyon soknak tűnt. Ráadásul az én kislányom is pufinak tűnik, kis hurkás, kerek nagy pocija van, de a közelében sincs a tiédnek :)
Mindegy is, ők így szépek és aranyosak, ahogy vannak. A táblázatokra meg nagyon nagyjából szabad csak figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!