Mennyi szokott lenni a belépő a novemberi Babaexpora? Ha esetleg valaki emlékszik tavalyról?
Ez mekkora ciki!!! GoogleChrome-ban néztem és ott nem lehetett görgetni. Ahogy irtad megnéztem explorerben és egyből megvan minden infom!!!
Köszi szépen! Eszembe nem jutott volna másik böngészőben megnyitni!
Szép napot!
:))))
Erre nem is gondoltam, hogy más böngészővel nem látszik, nekem még görgetnem se kellett! Használjatok Operát, az a legtutibb böngésző!
Én is sokallom a belépőt, esetleg, ha levásárolható... Nem tudom, hogy szokott-e lenni bébiétel akció.
Nagyon akciós Humana 2-es tápszert meg desszertet a Brendonban tudsz venni, és oda ingyen is be lehet menni.
Jogos a Brendon :) Amugy ma akarok pont oda menni. Már néhány válaszhoz irtam is, hogy nagy akciókban vannak a Humanák! Viszont azt nagyon bánom, hogy a bababörzén nem vettem több Tejpépet 429ft-ért!!! Csak azt még nem probáltuk akkor és nem mertem. Most biztos vennék vagy 10-et :)
Ja és ha jol emlékszem le lehet vásárolni,de nem tudom, hogy melyik standon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!