A konakiont mióta adják a szoptatott csecsemőknek? Anyám pl. nem emlékszik rá, hogy kaptam volna 36 éve. Szerintetek nagyon fontos adni?
Igaz én 39 vagyok, de akkoriban ritka volt, mitn a fehér holló, hogy egy babát szopattott, az anyukája.
(engem sem, hugaimat sem)
Azért fonots adni, mert az anytejben nincs K-Vitamin
Igen, nagyon fontos adni, mert a kizárólag szoptatott babák csak anyatejet kapnak, amiben nincs elegendő K vitamin.
Régen azért nem kapták, mert már 2 hetesen gyümölcslét, teát adtak a gyereknek, 3-4 hónaposan pedig elkezdték a hozzátáplálást.
Ha tápszert kap,akkor nem kell a K-vitamin.
D-vitamint meg nyáron nem adok, nekem így mondta a doki
Nekünk azt mondta az összes gyerekorvos, hogy amíg túlsúlyban van az anyatejes táplálás, addig kell a konakion.
D vitamin az első évben végig, utána 3 éves koráig már csak szeptembertől májusig.
Anyám azt mondta, bátyám 10 hós koráig nem volt hajlandó csak szopni én 6 hós koromig. Miért a teában van K vitamin?
Az a gondom, hogy iszonyú íze van nem hány tőle,de nehezen nyeli le, fele vissza jön.
Régen nem az anyatej volt a fő mint most?
Nem, régen a tápszer, teáztatás, nagyon korai hozztáplálás és minnél előbbi elválasztás volt a divat.
Meg csülkös pacal fél évesen:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!