Másoknál is így zajlik az ajándékozás? Nem engedte máshogy ki írni..
Sziasztok ! :)
Arra lennék kíváncsi kisgyerekes családok hogyan ajándékoznak a gyerekeknek . Megbeszélitek az összeget és azt hogy ki mit vesz? Van olyan akivel hiába beszélsz akkor sem olyat vesz a gyereknek amilyen ötleteket adsz ? Mit lehet kezdeni egy olyan rokonnal akinek hiába beszélsz ?
Nálunk mindenki azt ad a gyerekeknek amit akar és ami belefér neki.
Nem írogatok listát és nem presszionálok senkit mit vegyen.
A legtöbb játékkal a gyerek úgysem játszik 2 napnál többet, amit hasznosnak, fontosnak és életkornak megfelelőnek gondolok azt megkapja tőlünk úgy is.
Mit lehet kezdeni olyan rokonnal aki nem azt csinálja amit te mondasz? Engedd el, had csinálja, mit számít…ne túráztasd magad feleslegesen rajta.
Az én családom mindig megkérdezi mit vegyenek, én általában előre írok egy listát, hogy éppen mit szeretnék a gyereknek és akkor egyiket mama+papa veszi meg, a másikat tesómék. Férjem felől a dédi mindig pénzt ad, anyósom szintén megkérdezi mit vegyen, sógoromék sose kérdeznek, általában mellé is lőnek.
Ha év közben, bármi különös indok nélkül akarnak venni valamit, mindig megkérdezik, hogy szükség van e rá, megvehetik e
Nálunk senkinek nem mondjuk meg, mit és mennyiért.
Mindenki ismer minket, tudják a gyerekek képessegeit, ennek és a pénztárcájuknak megfelelően vásárolnak.
Fiam keresztanyja szokott néha rákérdezni, hogy ilyet meg ilyat gondoltak, ugye nincs még?
Illetve anyós az, akinek 100x elmondtam, inkább ne vegyen semmit. Van pénze, de a spóroláson is spórol. Állandóan a gagyi, balesetveszélyes kinaibolt leselejtezett játékait hozza. Multkor hozott pl egy autót, 2 kerékkel. Elötte egy törött kistraktort. (Agyilag nincs baja, legalábbis olyan baja, hogy ne fogja ezt fel. Minél többször szólok miatta, annál rosszabb) ezek a játékok (sajnos) ahogy elmegy anyós, a kukában landolnak.
Mindig a férj családja a hulye.. De érdekes.. 😂
Mond meg te nekik akkor.. Figyeljetek én már kineztem ezt a macit, tőlünk ezt kapja. Ne ezt vegyétek. Ennyi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!