Másoknál is így zajlik az ajándékozás? Nem engedte máshogy ki írni..
Sziasztok ! :)
Arra lennék kíváncsi kisgyerekes családok hogyan ajándékoznak a gyerekeknek . Megbeszélitek az összeget és azt hogy ki mit vesz? Van olyan akivel hiába beszélsz akkor sem olyat vesz a gyereknek amilyen ötleteket adsz ? Mit lehet kezdeni egy olyan rokonnal akinek hiába beszélsz ?
10! Szerinted nem próbáltam?!
Ha hiszed, ha nem én sem vagyok hülye. Próbáltam neki elmondani vagy 100x. Megsértődik majd legközelebb ugyan úgy hozza. Ott dolgozik, ő nem fog máshonnan ajándékot venni, kijelentette
Most akkor mit is kellene csinálnom?!
Legutóbb férjem már meg sem hívta.
Szerinted nekem jó hallgatni a gyereket, hogy ő játszana vele ezért sír, de nem adhatom oda, mert törött, vagy hullik belőle az alkatrész?
Vagy szerinted nekem jó a kukába dobálni a játékot?
9#
Igen, ez érdekes hogy mindig az anyós vagy a férj rokonai az értetlen bunkó kínais gagyit hozók.
Ingyen volt, ne nektek fájjon ha a gyerek nem játszik vele, mástól kap úgyis olyat amit szeretne, fel se fog neki tűnni ha kidobjátok. Ha meg keresi a rokon akkor mondjátok, hogy bevitte az oviba, a másik nagyszülőhöz, akárhová hogy ott is tudjon játszani vele de véletlen ottmaradt…
Én ezt a listázgatást úgy utálom, ha van ilyen rokon aki ennyit vesződik a listázgatással, akkor természetesen választunk A LISTÁRÓL, nehogy megsértődjön.
Egyébként az a tapasztalatom hogy ahol már listát kell írni mi nincs vagy minek örülne a gyerek, ott annyira el vannak halmozva, hogy már annak se örülnek, ez inkább anyának KELL.
Nem szoktunk senkinek semmit mondani. Ha valaki érdeklődik, hogy minek örülnénk/örülne a gyerek, van-e valamire szükségünk, akkor elmondunk egy pár dolgot különböző árkategóriákban. Vagy olyat vesznek, vagy nem. Szerencsére nincs olyan a családban és a baráti társaságban, aki képtelen lenne üres kézzel átugrani egy délutáni csevegésre, az meg hogy most egy-egy alkalomra esetleg nem úgy választ valaki, az engem nem annyira zavar.
Anyukám vesz állandóan ruhákat (mert "olyan cuki volt"), de vele már számolunk, meg mindig küldi is a képet, hogy most éppen mit szerzett, így nagyjából tudom követni, hogy akkor méretváltásnál ennyivel kevesebbet kell venni. Ő méretben mindig jókat választ, inkább picit nagyobbat vesz, szóval ezzel nincs gondom.
Itt egyáltalán nem az van 12 hogy csak anyós a rossz . Kicsi a gyerekem fél éves még szóval nincs elhalmozva és nem vezetek listát. Nem tervezem elhalmozni.
Hozzáteszem " Anyának Kell " akkor azt én megveszem . A férjemnek is megmondtam egyáltalán nem kell hogy bármit is hozzon , főleg nem ruhát.
Engem nem érdekel ki mennyit áldoz rá . Nem várom el azt hogy bárki többet költsön mint amennyi jut rá ( sőt egyáltalán nem kötelező venni bármit is ), viszont én mindig azon voltam ha már valakinek veszek valamit akkor az ne olyan legyen amit az állapota/ mérete miatt nem tud használni . Az meg hogy anyósom két hetente hoz valamit a kérés ellenére ( ő mondta anno hogy majd ne legyen sok játék ) már zavaró. Persze szigorúan a pepcoba vásárol csak :D
Kicsit off
Nekem a kedvencem, férjem nagymamája.
2 és fél éves a fiunk. Mindig ruhat vesz neki.
2 éves szülinapjára pl egy litle princes feliratú, lila, fodros aljú 68-as pólót kapott.
Karácsonykor hozott neki egy csomag body-t, az egyik rózsaszin, a másik lila, a harmadik ilyen ciklámen. Természetesen 74es méret, ami kb 1 évesen kicsi volt rá 🙈😅
Mindig tudja mi kell 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!