Egy baba mellett sincs időm, mi lenne 2, vagy 3 baba mellett? Több gyerekes anyukák írnátok?
Ha van nagyobb gyerek, akkor annak már főzni is kell a kicsi mellett, oviba, iskolába vinni, több a mosás, vasalás, stb.
Magatokra gondolom már nem jut idő, vagy mégis? Vagy teljesen feladja a régi énjét ilyenkor egy nő?
Hát ez egy jó kérdés, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Van egy 11,5 hónapos lányom, és februárra várjuk a második babát. Már én is gondolkodom hogy hogy fogom bírni. Izgulok is, mondjuk szerencsére segítségem van, ha kell -anyukám- .
Jelenleg mindenre jut időm szerencsére. Míg pici volt, is elvolt a játszószőnyegen, ahogy nőtt, úgy vontam bele a házimunkába. Vasalni mellette szoktam, olyankor ott játszik a lábamnál, átbújik a vasalódeszka alatt. Ha főzök is kint van a konyhában (ha épp nem akkor főzök ha alszik), odaadom a kisbögréjét és a kiskanalát és Ő is keverget mellettem, vagy a műanyag dobozos szekrényt rámolja. Porszívózni is tudok mellette, édes, mert jön utánam, érdeklődve figyeli mit csinálok. Igyekszem minden nap felmosni ami nem nagy kunszt (52nm-es lakásban), ezt akkor amikor alszik.
Ő még kétszer alszik, délelőtt és délután átlag 1-1 órát. Persze van hogy valamelyik kimarad. Most kezd hisztis lenni ha nem úgy van valami ahogy Ő akarja.
Remélem ha meglesz a kistesó is, minden simán fog menni, bár azért mint írtam, izgulok kicsit.
Minden jót Nektek!
22:25-ösnek, akkor neked biztos furcsa volt a jó alvó baba után a fél órákat alvó második baba. Én is hajat alig tudok mosni, teregetni, vagy bármit úgy csinálom, hogy rohangálok a kisfiam és a szárító között, ha nyűglődik odamegyek hozzá, aztán vissza.
Én még 1 babával úgy szoktam porszívózni, hogy az egyik karomban tartom, volt hogy az alvása alatt csináltam, nem ébredt fel, de nem merem kockáztatni sűrűn. 55nm a lakás, szóval nem túl nagy.
Jó a kérdés!!
Nekem van egy 16 hónapos kisfiam, és tervezzük a tesót.
Kicsit félek, , de úgy érzem, nőböl vagyok, megoldom.
Nálunk is(kertes ház), állandóan rend van, nincs mosatlan, minden nap porszívózom, felmosok, és főzök. Magamra is jut időm, és persze a kisfiammal is sokat játszom,sétálunk, bicajozunk. A kerti dolgokat akkor végzem, ha ébren van, jön velem a kertbe.
Reggel korán kelek, este későn fekszem. Kisfiam most már eljátszik egyedül elég sokat, és ha szerencsém van alszik 2 órát. Azalatt megfőzök, vasalok, törölgetek. Porszívozni akkor szoktam, ha ébren van, mert imádja porszívót. Épp most vagyok túl a vasaláson, meg most járt le nemrég a mosógép.
Ne értsen senki sem félre, nem akarok ezzel senkit sem megbántani.
22:42! Nálad a pont ;) szerintem :)
Én is hasonlóan gondolom.
Nálunk csak az 4-4 óra szabidő, meg a férjem munkaideje "nem stimm", de szívemből szóltál.
Így kell hozzáállni.
Jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!