Használtok légzésfigyelőt?
Vettünk, nem használtuk mert köztünk alszik vagy ritkán a babaöbölbe
Most egy éves, el kellett kezdenünk használni de egész nap a gyakori hosszú légzéskimaradások miatt (pelusra csiptethető, csak fürdésnél nincs rajta)
Igen, használtunk
2 félét is.
Álomvirág
Angelcare
Nálunk a családi annézis is indokolta.
Kellett is sajnos a nagyobbik gyerkőccel.
Nem tévesen is jelzett.
A kicsi sokszor maradt mellettünk, de akkor már nagyobb volt, akkor nem aggódtam.
Nála így 1 éves korig, a nagynák 2 èves kora utàn kapcsoltuk ki.
Azért volt 2, mert az angelcare bébiőr is egyben, kellett a nagyhoz, amikor saját szobába került, a kicsi pedig a szobánkban alud t még kevés a korkülönbség.
Szóval nálunk javasolt is volt a használata, minden más oktatással együtt.
Nem használtunk.
Barátnőmék is vettek, kb naponta volt téves riasztás, így ők is inkább eladták.
Mi használunk, mert inkább használom fölöslegesen, mint hogy egyszer kelljen és ne legyen.
Mi sokat utazunk, ezért pelusra csiptethetőset használunk.
Miért kell lepontozni azt aki használ?
Igen én pl fogok venni és igen tudom,hogy mit kell tenni ha jelezne. Azért mert ez egy plusz dolog amit nagyon hasznosnak tartok,attól még az ember figyel a gyerekére és az ösztöneire. Van aki így dönt van aki úgy dönt. Ha esetleg valaki ajánlana megköszönném ezúton is.
Elsőnél használtam 1 évig, 2.nál egyáltalán nem.
Elsőnél az "inkább legyen" alapon használtam (tanultam csecsemő újraélesztést is mellé, anélkül nem ér semmit).
2.nál meg a mi ágyunkhoz kellett teljesen tolni az övét, mert ha nem karnyújtásnyi távolságban aludt, akkor nem aludt egyáltalán. Így nem csak hogy nem tudtuk használni, de értelmét sem láttam az állandó ki be kapcsolásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!