Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír fel hajnal 5 körül...

Miért sír fel hajnal 5 körül a 6 hós babám? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer voltak olyan hetek hónapok, hogy este9-10től aludt reggel 6-7 óráig. És az utóbbi időben akár egy időzített bomba szinte percre pontosan ugyan akkor "ébred" Nem nyitja ki a szemét, csak nyöszörög, de nagyon erős kis férfias hangja van, így valahogy el kellene hallgattatni, mert apa reggel korán kel. Másik szoba nem megoldás jelenleg nincs rá lehetőség. Szoptassam meg? van hogy adok neki és nagyon ritka hogy cumival kitolok egy órát. Mit tegyek? Ti mit csináltok? Azt hallottam sok helyről, hogy nem jó már ilyen korban az éjjeli etetés, mert később nem tudom leszoktatni. adjak vizet neki? Ma is csak keveset evett ekkor, mintha csak ivott volna...
2008. dec. 16. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet,éjjel többször felsir, de nem ébred fel. Ő megtalálja az ujjacskáját, elkezdi szopizni és megnyugszik. Szerintem, ha éhes lenne, felkelne rendesen. Nálunk az szokott még segiteni, ha simogatom és beszélek hozzá. Ellenőrzi h ott vagyok-e. Szerintem nálatok is hasonló lehet a probléma.Leszoktatni nem hiszem h lehet, csak megnyugtatni. Bocs, ha igazából nem tudtam segiteni.
2008. dec. 16. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 6 hónapos és sajnos még mindig eszik éjszaka is. De Ő rendesen sír amíg nem kap enni, ha a Te babád nem sír csak nyöszörög, akkor lehet, hogy csak ellenőrzi, hogy ott vagy-e? Próbáld megnyugtatni a közelségeddel.
2008. dec. 16. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!