Hozzátáplálás? Négy és fél hónapos babámnak elég a MilumilHA1 kiegészítésnek, vagy kezdejem el a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs elég tejem, és nem is akar szopni, csak félálomban, de akkor nagyon. Így naponta 3x szopik, és 2x fejek, olyan 80 ml-t egy alkalommal.2010. szept. 11. 01:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem elkezdheted már a kóstoltatást.Nekem 4 hónapos a kislányom már eszik almát ,barackot ,krumplit,répát,és szereti is ezeket,az ebéd mindig valamilyen püré.Délelőtt adjál neki kis almát vagy őszit(levét),aztán egyre többet,nem fogsz neki ártani ezzel.
2/5 anonim válasza:
Az orvosok véleménye alapján 6 hónapos koráig elég a tápszer illetve az anyatej, mert a gyomruk még nem elég fejlett ahhoz, hogy egyéb élelmiszereket is feldolgozzanak. Én megvártam a 6 hónapot. Az én kisfiam is szopizott és mellé kapott tápszert.
Persze a te döntésed.
3/5 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés amiben csak Te dönthetsz.Van aki azt tanácsolja (mint én is)hogy kezd el,van aki meg hogy ne.Ahogy Te érzed szerintem.Én mindenesetre nem bántam meg hogy elkezdtem,és nem csak a mü tápszert eszi a kislányom.
4/5 anonim válasza:
ha úgy érzed, hogy szeretnéd elkezdeni, akkor kezd el, de ha ő még nem akarja, akkor ne erőltesd, kikőpi, sir, elfordítja a fejét, stb. Meg nézd a székletét, ha visszaköszön akkor az azt jelenti, hogy még nem tudja megemészteni, akkor se add még.
5/5 A kérdező kommentje:
Kóstoltattam almát, dinnyét, körtét, szilvát, barackot. Tényleg csak nyalogatás szinten, de nagyon cuppogott. A barack levével megjártam. Nagyon nyalogatta, adtam 2 teáskanálnyit és egész késő estig nagyon büdős gázokat produkált, szerintem fájt is a pocija.
Akkor még korai neki?
2010. szept. 11. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!