nekem a pocakban örökmozgó volt, mondogattuk is, hogy egy perc nyugtunk nem lesz. Idekint óriásikat alszik, mondjuk alvás közben is ficánkol gyakran, de összességében nyugis baba! most 2 hónapos
2010. szept. 10. 15:47
12/22 anonim válasza:
Alig mozgott valamit a lányom a pocakban, miután megszületett alig aludt, nem sírt csak felvolt nézelődött, hamar fordult felült felállt, kúszott mászott, nagyon eleven mai napig, le sem ül jön megy dumál, csak akor puhen ha alszik:)
2010. szept. 10. 15:49
13/22 anonim válasza:
Szerintem nem igaz! Az én lányom a pociban örökmozgó volt, most alig lehet kirobbantani a kiságyból, és a cicimen kb 2 perc alatt elalszik szopi közben.:))
2010. szept. 10. 15:54
14/22 anonim válasza:
Igen,ez nálunk teljesen igy van.A kisfiamnak egy perc nyugta nem volt a pocakomban,főleg este "produkálta"magát,sokszor annyira,hogy fájt is ahogy mozgott.
Most lessz 15-én 9 hónapos,és 1 percet nem tud megülni,egyfolytában mászik,vagy feláll,és már a bútorok mellett lépeget.Egy kis örökmozgó.Álmában is sajnos nagyon nyugtalan,főleg mióta mászik ill.áll.Van ,hogy éjszaka is felül,feláll.
2010. szept. 10. 16:15
15/22 A kérdező kommentje:
Nekem sokszor faj ahogy mocorog odabenn. Persze ha nyugisabb napja van es nem mozog annyit, akkor meg kivagyok, hogy jaj valami baja van...mar varom, hogy legyunk tul a szulesen es a karomban tarthassam!
2010. szept. 10. 16:35
16/22 anonim válasza:
engem mindkét fiam szétrúgott, nagyon fájt mindenm tőlük, annyit mozogtak, egész nap nyögtem... :-) (de imádtam. :-))
idekint mindkettő aranyos nyugodt gyerek volt.
2010. szept. 10. 20:37
17/22 anonim válasza:
Az én válaszom nem teljesen arra vonatkozik amit te kérdeztél,ezért ne haragudj meg h mégis leírom.
Én azt tapasztaltam h annak a kismamának,aki nem jön-megy annyit,nyugodtabb és jobban alvó lesz a babája,mint annak aki ugyanolyan aktív életet él,mint azelőtt,amikor teherbeesett.Én az összes körülöttem élő anyukánál és babájuknál ezt tapasztalom.
2010. szept. 10. 20:44
18/22 anonim válasza:
Hát az én babám nagyon nyugodt volt a pocakba, éppen hogy éreztem napközben hogy matat, és a 9 hónap alatt csak apának tudtam megmutatni esténként egy picit többet mocorgott. Mondtuk is mind a ketten nyugodt természetűek vagyunk kapunk egy nyugodt babát.......hát nem így lett. Egy örökmozgó. Még csak 7 hónapos, de már most lefáraszt estére. Nem tudom mi lesz később :):)
2010. szept. 10. 22:55
19/22 anonim válasza:
20:44
Ebben lehet valami, előző vagyok!
Amint írtam az én babám keveset mozgott a pocakban, viszont én jöttem mentem folyton és lett belőle egy örökmozgó. :)
2010. szept. 10. 23:05
20/22 anonim válasza:
én a másodikkal 3hónapot kórházban feküdtem. és nem kelhettem fel, csak a mosdóba. vagyis jellemzően nem mozogtam. (lepénytapadási rendell. miatt, 24 héten vérzéssel kerültem be) viszont a csajszi állandóan mocorgott, rettentően "kényelmetlen" baba volt és hát itt kint sem más a helyzet. 6,5hósan felállt és már jár. 1hét múlva lesz 9hós. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!