Létezik olyan tejpép ( a márka mindegy), amit tejérzékeny gyanús csecsemők is kaphatnak, hasonlóan a Milupa Pepti tápszerhez?
Milupa HA vaníliás tejpépet ismerem, a kisfiam azt kaphatott, pedig ő tejallergiás. Receptre felírják, úgy 1000 Ft körül van, azt hiszem.
Meg van a Humana-nak tejmentes almapépje, az elég finom, nincs az a kesernyés íze, mint a HA cuccoknak általában. Cora-ban láttam már, olyan 800-900 Ft körül van azt hiszem.
Gabonapépek is vannak, bár azok szerintem csak gyümölcspéppel ehetők... :)
Bár a kisfiamnak minden ízlik, ő még a Milupa Pepti-t is úgy issza, mintha a mennyei manna lenne, én meg öklendezek már a szagától is :)))))
Sima HA pépeket ne adj, mert az is allergizál (tapasztalat).
Humana HA SL tejmentes grízpépek sima és almás adható (Brendonban lehet kapni, vagy a DM-ben is 3-4 féle tejmentes bio pép kapható (köles, 4 magvas, gríz) ezek is adhatók és Milupa Milumil 7 gabonás pép (ez glutént tartalmaz, de azt kaphatnak a tejallergiások is), mindegyiket lehet gyümölccsel is ízesíteni.
Nekem súlyos tejallergiás a 7 hónapos babám (tápszerben Neocatet eszik, mert még a Pregomintól is voltak tünetei), de a Humanakat és a 7 gabonás pépet bírja és szereti, a DM-eseket még csak ezután próbálom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!