Mi lett a jó alvó kisfiammal?
A legtöbb jó alvó baba 6 hónapos korától gyakran kel éjszaka, ez nem csak nálatok van így. lehet éhes, vagy a szeparációs szorongás elkezdődött nála. Kitartás, ezen kívül nem sok mindent tudsz ellene tenni.
Próbáld ki a viburcol kúpot, vagy időnként a nurofent, esetleg ha hiszel a borostynánlácban akkor azt is vehetsz.
Ez azon kérdések egyike, amire sohasem fogjuk megtudni a választ. Általában a babák 90%-a így viselkedik, és hiába kérdezel meg szakértőtől kezdve a barátnőkön át az anyukákig, senki nem fog neked olyan választ mondani, ami segítene. Mert ha lenne ilyen, akkor nem állna fenn ez a "probléma". :o)
Én ezzel nyugtatom magam. Baráti társaságunkban hirtelen több gyerkőc született, mindegyik teljesen más, mások a problémák, de érdekes módon az ilyen dolgok mindegyiknél előjönnek ugyanabban a korban.
Az én fiam is 2 hónapos korától átaludta az éjszakát, aztán 6-7 hónaposan megint kelt, tartott 1 hétig, aztán megint jó volt, 8 hónaposan 1 hónapig 3-kor ébredt menetrendszerűen üvöltve, aztán nem üvöltve, de 2-szer éjszaka pár percre. Most megint jól alszik, csak reggel 6-7-ig. 4-5 hónapos kora körül volt egy időszak, amikor 12-13 órákat durmolt éjjel, akkor meg az volt a baj, hogy nem éhes :o)
Szóval mindig lesz valami, én már nem is keresem az okát. Ha megvan örülünk, ha nincs, akkor meg elfogadom.
Lesz jobb is, hidd el, aztán megint produkál majd olyat, hogy kettéáll tőle a fülünk.... Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!