Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy ertetek el hogy a babatok...

Hogy ertetek el hogy a babatok minnel tobb szot kimondjon ?

Figyelt kérdés

Elnezest ha huje a kerdes...tudom , mimden nap mondokazunk,meset olvasunk stb. De ugy kulonosebben arra lennek kivancsi hogy egy uj szo tanulasahoz tobbszor sokszor ...millioszor ismeteltetek el azt a szot vagy igy magatol jott a babatoknak hogy egyszer csak kimondja ?

Emellett szerintetek aki sok meset nez ( azt mondjak keslelteti a beszedet a tv) ennek ellenere van olyan baba itt aki amugyis hamar elkezdett beszelni?

2022. jan. 27. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy átlagos, gondoskodó környezetben biztos hogy megtanul majd beszélni, ki-ki a saját tempojaban. Nem igazán lehet siettetni szerintem. Ha 2 évesen esetleg nem mond még semmit, akkor érdemes vele foglalkozni fejlesztés formájában. De addig bőven elég hogy a mindennapi dolgokat megmutatod, elmondod neki, amire ramutat, azt elmondod micsoda, képeskönyvet nézegettek, mondókaztok, ilyenek.
2022. jan. 27. 14:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom:) es a tv ..mese nezesrol mi a velemenyetek ? Ki mennyit engedi a babajat tv ele? Ugye mimdenhonnan azt hallani hogy keslelteti a beszedet...meg amugyse jo.
2022. jan. 27. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
nálunk nincs tv (mármint készülék, laptopon/gépen nézünk filmet, ha nézünk). telefonon az otthon élő nagyszülőkkel videóbeszélünk, annyi a képernyő, ez kb. heti másfél óra, de ez egy program, nem háttérzaj vagy bambulás. 4,8 és 10 voltam
2022. jan. 27. 17:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!