Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Károly nevet adnátok a gyereke...

Károly nevet adnátok a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Apuka saját nevét szeretné tovább "örökíteni". Nem túl régimódi?
2022. jan. 27. 07:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
17 és 18 Azért Karcsiból nincs annyi gondolom mint Benikéből. Természetesen még megbeszéljük és eldöntjük, csak a véleményekre voltam kíváncsi a névvel kapcsolatban :)
2022. jan. 27. 18:58
 22/25 anonim ***** válasza:
58%
Hát, ha az apja is Károly, akkor az már minimum 2 Karcsi egyrakáson. Ha véletlenül nagypapa is az volt, és apukának vannak testvérei, akkor befigyelhet még egy-kettő 3:)
2022. jan. 27. 19:10
 23/25 A kérdező kommentje:
Apukának a testvérei? Gondolod hogy ugyanúgy nevezték el őket? :D
2022. jan. 27. 19:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
8 vagyok. A férjem osztályában volt egy másik Károly is :D Szóval akármilyen ritka, régies, ódivatú nevet választ valaki, akkor is benne van a pakliban, hogy lesz egy ugyanolyan nevű csoporttárs vagy osztálytárs.
2022. jan. 27. 20:24
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Számomra semleges név, ha a férjem szeretné, persze hogy adnám. A Karcsi becézés szerintem aranyos.
2022. jan. 28. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!