Mikortól van szüksége a babának más babák társaságára?
Mármint gyerektársaságra?
Az én kisfiam 9 hónapos, kb. egy hónapja "játszik" más gyerekekkel, illetve felnőttekkel is azóta nyitottabb.
Mindig
Ahhoz, hogy később is szociàlisan nyitott legyen, mire ezt valóban értèkelni tudja.
Nekek 4hónapos a kisebbik. 3éves lesz a bátyja.
Elmondom, meg a testvéret is le💩-ja, nem hogy más babát.
Fiamat kb 1 éves korátol hordom játszótérre, de nem a tarsasag miatt, csak hogy kimozduljunk. Úgy 2 éves koráig egyedül jatszott, ha a közelébe ment valaki, otthagyta.
6. Vagyok
Én nem feltétlen gyerekre gondoltam
Nagyszülők, barátok stb
Baba-mama klubok stb
Azt tapasztalom, hogy a “burokban” tartott gyerekek sokkal nehezebben illeszkednek az oviban és később a játszótéren is.
A lányom 1,5 éves. Imádja a gyerekeket, ha boltban vagy az utcán meglát egy kisgyereket egyből menne oda bandázni. Ha találkozunk a 2 éves unokatesójával elég sokáig elvannak egymással.
Múltkor azon nevettünk, hogy a két kiscsaj áll a tükör előtt és cserélgették a fésűket, meg babanyelven magyaráztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!