Mi a nehezebb? 0-ról 1 gyerekre átállni, vagy 1-ről 2-re?
Én is azt mondanám, 0-ról 1-re.
Az első gyerekkel még full tapasztalatlan vagy. Túlaggódsz mindent, stresszelsz mindenen. Jól csinálom? Eleget hízik? Nem hízik túl sokat? Miért nem alszik? Miért alszik ennyit? Mikor fog már átfordulni, mászni, felállni? Bakker, nem korai még felállnia? Miért nincs még foga? Stb.
A másodikkal már rutinból megy egy csomó dolog, nem aggódsz feleslegesen.
Az alváshoz nem tudok hozzászólni, mert nekem kicsit több köztük a korkülönbség (4 év), és amúgy is mindkettő nagyon jó alvó volt mindig.
Köszi a válaszokat. Nálunk nem jön szóba harmadik, kettőre "rendezkedtünk be" úgymond. Legalábbis jópár évig nem lesz. Amúgy azt olvasom mindenhol hogy kettőről háromra már sima ügy mert a két nagy elvan egymással.
Én kicsit nehezen bírkózok meg az alvásmegvonással, meg hát él bennem a hiú remény, hogy a kislányom is jobban alszik addigra, a pici meg háhta eleve jó alvó lesz 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!