Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit temetnénk ha elhanyagolja...

Mit temetnénk ha elhanyagolja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Sógornőmről van szó. Az unokahúgom.2 hónapos és teljesen el van hanyagolva. Fürdetni hol fürdeti, hol nem. Nincs semmi napi rutinja. Vizet se ad neki. Hiába mondtuk anyuval, hogy tök jó hogy szoptat de néha inni is kellene neki adni. Folyamatosan alulöltözteti, a baba most is náthás. Szinte egész nap ölbe cipeli, fel lett kapatva. Jóformán sosem teszi hasra mondván hogy a gyerek nem szereti. Teljesen le van maradva a korához képest. A fejét is alig tartja meg. Az én lányom ilyenkor már teljesen kinyomta magát fekve. Sokat sír is, hasfájós, de semmilyen tanácsot nem fogad meg.

Édesanyám nagyon sokat segítene, de oda sem figyel rá. Pedig anyukám felnevelte már 4 gyereket. Egyszerűen nem tudunk hatni rá és aggódunk a baba miatt.

2022. jan. 21. 21:00
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Ugye troll vagy és csak hergeled itt a népet? Ha nem, akkor ajánlom húzd ki a valagadból a fejed aztán nézd meg milyen évet írunk, mert ezek 30 éves eszmék amiket az idióta anyáddal hangoztatsz. Nem csodálom, hogy nem mehettek oda, meg nem láthatjátok, valószínű a testvéred is látja milyen mérgező a családja. Ha troll vagy ez most esküszöm jó volt :D
2022. jan. 21. 22:29
 32/52 Derjaderja ***** válasza:
90%

Off leszek, de mi az hogy "lemeccselitek a védőnővel"? Az én 14 hónapos fiam eddig 3x látta és emailben kell neki egy honlapról àltalam le- és kitöltött státuszokat küldözgetni.

A lànyomnál még jött, de hogy meccselni kellett volna a gyerekem neveléséről vele?

Máshol ők vmi hatóságnak tüntetik fel magukat, akinek számot kell adni, hogy milyen pózban teszem le a gyerekem?

2022. jan. 21. 22:33
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád már felnevelt 4 gyereket, és mi lett belőled?!

A tesód eltávolodik anyukádtól? Tőled is kéne, ha ennyire kotnyeles vagy!

Te neveld a saját gyerekedet, anyukádnak meg volt 4, már leállhatna a gyerekek nevelésével. Értsétek meg, ők egy család! Hagyjátok élni őket! Amiket leírtál, azok alapján nem csinálnak semmi rosszat. Ne kényszerítsétek rájuk, az 50 éve elavult dolgokat!!! Nem lennék a rokonotok!

2022. jan. 21. 22:34
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Az Isten mentsen meg ilyen mindentudó rokonoktol.

Arra amúgy gondoltal, hogy te és anyukad tudtok valamit rosszul?

2022. jan. 21. 23:26
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Tök szimpi a sógornőd, szívesen barátkoznék vele. Remélem teljesen kizárnak titeket az életükből, mert borzasztóan mérgező vagy.
2022. jan. 22. 01:32
 36/52 anonim ***** válasza:
98%

Nézd drága!

A baba képes a megfelelő dolgot kiválasztani az anyatejből így nincs vízre szüksége, a vízitatás nem helyettesítia párologtatót... Én szoptatási tanácsadótól tudom, plusz van kisbabám. Emellett nem furdettem minden nap, mert retteg a víztől, akkor furdetem mindenképp amikor kakil( ami 2-3 naponta van és igen ez normális anyatejes babánál)amúgy minden második nap furdettem amíg félt a víztől.

Egy rövid ujjú body és egy hosszú ujjú rugi van rajta,ennyi bőven elég. Szoptatás közben én is tv-ek, ugyanis van hogy egy óráig eszik, addig nézzem a plafont?

Covid idején tudom, hogy az anyukám beteg-e és vigyázni szokott míg anyósom nem árulja el azt se ha náthás ezért ő sem elsokent láthatta .

Olyan jó hogy nem te vagy a sógornőm.

2022. jan. 22. 02:39
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég milyen agyh.alottak vagytok anyuddal.

Mi az elhanyagolja? Nem te mondod hogy ölbe cipeli? Biztos nem azért mert nincs más dolga.

Ilyen irritáló emberektől mentesen meg a jó Isten.

Szóval még se kérded hogy mit segítsünk? Csak kritizálsz!

2022. jan. 22. 09:40
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg mit segítsünk?

De nem csak blablabla tipikus szipityo beleszólo emberek

2022. jan. 22. 09:43
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Ne temessetek semmit.
2022. jan. 22. 09:44
 40/52 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem a problémát. Vizet én sem adtam neki, nem kell. Fürdetés mi az hogy hol fürdeti hol nem? Akkor most igen vagy nem? Amúgy pl német stb országokban a heti 1-2 fürdést ajánlják, én nem értek vele egyet,naponta fürdettem,de ez se hangzik tragikusan. Az alulöltöztetés se tudom mit jelent, nekem kis súlyú babám volt, januári, sosem öltöztettem agyonra be, nincs is annál rosszabb. Ennyi idősen én sem emlékszek hogy nagyon hasra tettem volna direktben, minek erőltetni, ha nem szereti? A hasfájsra nem tudok egyedül mit mondani, nálunk nem volt, de honnan tudod hogy nem ad rá neki semmit? Amúgy is a legtöbb gyerek hasfájós, ki fogja nőni.
2022. jan. 22. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!