Mit csináltok a már kinőtt gyerekruhákkal, babaholmival, ha még nem biztos, hogy vállatok újabb babát?
Èn kölcsön fogom adni.
Egyik legjobb barátnöm 8 héttel utánnam fog szülni, így pont a kinött dolgok az elejéröl neki jó lesz.
èn is kaptam barátnöktöl rokonoktól, megegyeztünk mit kérnek vissza mit nem.
ezt a kölcsönadást jónak találom, mert föleg 2 hónapot hordja majd a kisruhákat aztán vissza kapom. tudom hogy ö vigyázni fog ezekre.
átválogatom, ami nem volt kedvenc vagy széthordta a gyerek az megy (adomány, eladás), de az újszerű cuccok még maradnak, dobozban tárolgatom őket, felcímkézve......szerintem 5-10 évig simán lehet tárolni, akkor meg már azért látni fogod, h lesz következő vagy nem...
Én elváltam, de egy jósnő azt jósolta, h lesz majd házasságom és babám is, mondjuk ezt én is így kalkulátam, szeretnék még egy pici lányt, majd meglátjuk akad e apu is hozzá....:)
Én is elteszem, jól jöhet még az öcséimnek. Nekünk is nagyon jól jött, hogy ruhát szinte nem is kellett venni, mert annyit kaptunk. Egy újszülött nem teszi tönkre a ruhákat.
Mi a 2 barátnőmmel forgóban adogatjuk át egymásnak a baba és kismamaruhákat. Eddig 4 gyereket szolgáltak ki, most vannak úton az 5. és 6. babák.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ezek szerint mindenki megtartja valamilyen formában. Én is elteszek mindent, továbbadni nem tudom kinek, testvérem nincsen, családban és baráti körben nem nagyon várható kisbaba a közeljövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!