Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik a közel 7 hós...

Mennyit eszik a közel 7 hós babátok és miket? Lehetséges h az enyém keveset?

Figyelt kérdés

Enyém reggel 220 ml tápi

Tízórai kb egy barack vagy fél barack fél banán vagy fél barack fél alma

Ebéd pár kanál fözelék (krumpli,répa,tök,cékla,fehérépa,cukkini,)kapott már pici csirkehúsit is

uzsi kb annyi mint a tízórai vagy van h tejpépet kap abból 170 ml eszik

vacsi 220 ml táp.

Öszintén az érdekelne h sztettek nem eszik keveset?

3210 g 53 cm született múlthéten volt 6800 g és 65 cm.meglepődtem h csak ennyi h öszinte legyek.Doktornő azt mondta tökéletes.sztetek mennyit kéne ennie?Amikor elkezdtük a hozzátáplálást volt h megevett 2 barackot is most pár hete vmiert nem eszik ugy mont kéne.esetleg lehet köze a fogához mert amugy én nem látok semmi változást rajta.csak csupog reggeltől estig olyan mintha vmit keresne a szájába meg nagyon folyik a nyála is.köszönöm a segítségeteket....

2010. szept. 9. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem eszik a babád keveset,pont jó!Amúgy meg idegeskedj,mert a babák tudják,hogy mennyi kell nekik!!!Valószinű,hogy jönnek a fogai,azért is nyáladzik,meg igen van amikor vissza fognak az evéssel,amikor jönnek a kis fogaik!!!
2010. szept. 9. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem eszik keveset. tökéletes.

figyel, az én babám már 2 éves, de még egy fél barackot sem eszik meg, banánból meg kb. egy karikát...

2010. szept. 9. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi,azt akartam irni,hogy NE idegeskedj!
2010. szept. 9. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Volt h egy egész üveg sütötököt megevett mostanában csak a felét.remélem a fogai lesznek tényleg..köszi a válaszokat mégegyszer
2010. szept. 9. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Változó a babák étvágya. Az én kislányom imádja a hasát, ő tízóraira bevág egész gyümölcsöt rizzsel, vagy kukoricapehellyel. Ebédre egy üveg főzelék plusz utána tejcsi. :)
2010. szept. 9. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 7 hónaposom hasonlóan eszik, de a kanalasakból többet (200ml) . Pl. 2 banán a tízóraija, vagy 1 alma+1 banán, stb. Üvegesből épphogy elég 1 üveg. Tejpép 200ml. Ő 8,5 kg.

Amennyit a babád eszik, tökéletes. Az enyém haspók..

2010. szept. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!