KEVESET alvó babák anyukái, mennyit alszik a babátok?
Az én lányom 11 hónapos lesz éjjel 3x kel fel (nem tudom miért) napközben 2x alszik 1-1 órát. egyet de. 10-11ig, du. 2-3ig este 9kor fekszik 3x, de van hogy többször is fent van és 6kor kel.
Én már nagyon nehezen bírom a nem alvást, nekem sajnos nem elég napi 3 óra... :S
hmm
ha a baba ezt igényli akkor normális
nekem a lányom anno éjjel aludt az igaz de összesen napi szinten alig 18 órát (1-2hónaposan is) de volt h összesen 16 órát aludt, napközben kicsinek olyan 20-30 perceket fél évesen este 9től olyan reggel 6ig aludt és nappal 2xfél egy órát, 1 évesen szokott rá a napi egyszeri alvásra akkor este 9tól reggel 7ig aludt nappal meg 1-2 órát
3 évesen már nem is aludt nappal az oviban tépték is a hajukat az óvónők .-)))
szerintem semmi baj nincs vele összesen ha jol számolom akkor 12 órát alszik
ha nem nyűgös akkor nem fogalakoz vele neki ennyi az alvás igénye és kész
kislányom 8 és fél hónapos,ő igazából már 3-4 hósan összesen aludt mondjuk 12 órát,de volt hogy csak 11-et. egyébként viszonylag későn fekszik,10-11 körül,ha elalszik mondjuk 9 felé akkor rettegek hogy hajnalban kell kelni,mert ilyenkor rendszerint 3-4 körül felkel hisz ő már kialudta magát.És többször kel éjjel,nyugtalanul alszik.
Egyébként békés,boldog kisbaba,az első hónapokban még ki voltam akadva hogy miért csak ennyit alszik,mostmár megszoktam:)
Leggyakrabban egyébként 10-11 körül alszik el,8-9 felé kel (több ébredéssel) a nappali alvásai pár hete teljesen változó,az is hogy hányszor és hogy mennyit,de összesen ez kb 2 óra alvás napközben.tehát ahogy számolom mint a Te babád is ez kb 12 óra összesen.
(van egy ismerősöm egy évvel idősebba baba mint az enyém,na ő még mindig 15 órát alszik,12-t éjjel nappal még 3at!)
Kedves utolsó!
milyen az az álometetés 11kor?Bemész hozzá és kiveszed anélkül,hogy felébredne és megszoptatod?Kíváncsi vagyok!Gondolom ezzel ki tudod tolni a reggeli ébredést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!