Keveset alvó babák anyukái, hogyan oldjátok meg egy napotokat így, hogy a picik alig hagynak időt másra?
rohamtempóban. :))
később jobb lesz, hagyni fog kicsit mással is törődni majd, amikor ébren lesz.
Dettó ugyanez a helyzet. Most is káosz van - bár a gyerek kivételesen alszik :) Én meg a káosz közepén itt ülök, és reggelizek...
Amúgy össze-vissza, kapkodva csinálok mindent.
A párom melegétkezésit fog kapni, így nem kell majd főznöm, mert az előkészítés, főzés, mosogatás rengeteg idő.
Én a főzés dolgot eleve kilőttem, ugyanis rendelek magamnak kaját interfood, cityfood, totalfood... Elég jól főznek, és olcsóbban én sem tudnám kihozni. Párom bent a munkahelyén eszik ebédet, este meg már nem kell neki főtt kaja, és le is tiltott ezelőtt 5 évvel a hétköznapi főzésről. Magamnak egy személyre meg egyszerűen nem tudok főzni olyan kis mennyiséget. A többi házimunkát akkor végzem, amikor párom is itthon van, és besegít. Amit meg kell napközben csinálnom, azt pedig úgy teszem, hogy a pihenőszékben csücsülő gyerek lásson engem, és beszélek hozzá, énekelek neki én is, így viszonylag jól elvan egyedül is. De nem egyszerű, az biztos. Tegnap este óta készülök kipakolni a mosogatógépből. :)
Banyuci
Hát kicsit fárasztó mindent abbahagyni,és újra kezdeni.
De nekem már játszik egyedül a szobájában ,így tudok most válaszolni is neked.De megyek is vasalni még elvan a gyerek.
ELVAN A GYEREK HA JÁTSZIK. :D
jaj a mosogép nálunk is este óta várakozik .így újra kell öbliteni.Nehogy savanyú legyen.
NA IGY MEGY EZ!!!
Szia!
Az én babám kétszer egy órát alszik egy nap, amiből az egyik általában séta közben van.De van amikor ennyit sem.Szerencsére elvan magában is elég sok ideig, így mindent meg tudok csinálni.Kétnaponta főzök kétfogásos kaját, hetente egyszer takarítok, kivéve ilyen időben, minden nap fel kell mosni az előszobát.Este a férjem mosogat, és van amikor kiporszívóz.Ha főzök, viszem a gyereket pihenőszékben a konyhába, szeret ott lenni.
Nekem szerencsém van, mert jól el van a játékaival is, persze azért sokszor igényel engem is.
/Z/
Helo
az én kisfiam 9 hónapos és nagyon nehezen birkozok meg a dolgokkal de megy ő mondjuk nem alszik nappal csak pihen kb 2*10 percet olyankor az ölemben fekszik és szundit de tiz perc mulva fitt és mászik megy...stb
már mindent kiprobáltunk h legalább eggy 40 percet aludjon nappal de semmi éjjel meg rengeteget kel fel már hulla vagyok rajta meg semmi nem látszik ha anappaliban vagyunk ott mászkál ácsorog kockázik,ha a konyhában akkor az etetőszékkel odahuzom ahol dolgom van kap eggy fakanalat és eljátszik vele!járóka szóba se jöhet berakom üvölt :(Fürdőszobát meg este csin amikor itthon a párom és vigyáz rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!