Keveset alvó babák anyukái. Hogy viselitek? Kisfiam nagyon keveset alszik napközben. Én teljesen kivagyok ettől. Miatta és miattam is.
Köszi a válaszokat. Éjjel alszik rendesen este 8 tól reggel 6 ig,akkor eszik és alszik 8 ig. Napközben kicsit nyűgös kellene neki az alvás,de nem alszik. Míg jó idő volt a babakocsiban aludt séta közben 1 1/2 órát. Akkor sokkal jobb kedve volt. De nagyon hideg van,így már nem tudunk sétálni. Sajna az ágybam meg fél órát alszik csak. Próbáltam csak ebéd után altatdi,de akkor se több. De. viszont muszály az a fél óra alvás mert álmos.
Remélem változik majd.
Utolsó válaszola. Neked se könnyű!! Megértelek.
Kisfiam 8 hónapos , az elmúlt három nap alvása.:( brutális...)
este 8 óra körül le kell tennem aludni, mert már nagyon nyügös. De fél 10 -kor már fent van, sír, és fél óránként fent van kb. éjjel 1-ig. Aztán elalszik, de 4,5,6 órakor már megint fent van, és hat után nem !!! alszik vissza !!!
Nappal max. összesen 1,5 órát alszik 3 -szorra eloszta.
Én is már mindent próbáltam vele, ami csak létezik.
Egy hete állt fel, gondolom, ez is az oka.
Foga még nincsen, csak kínozza szegényt már hónapoka óta.
Ez van nálunk, én csak abban bízom már, hogy ennél csaak jobb lehet...:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!