Tényleg sok egy majdnem 4 hónapos babának a 160 gramm egy etetésre?
Figyelt kérdés
Anyatejet kap csak cumisüvegből, semmi tápszer. 20-án lesz 4 hónapos és több, mint 7 kiló. Ma volt itt a védőnő és először leszúrt, hogy miért nem szoptatok (mert a babám láthatóan nem eszik eleget, folyton sír szopi után, nem akar enni, ezért fejem és kapja üvegből), amikor mondtam hogy 160at eszik azt mondta az rengeteg hogy egy éves adag! Most ki vagyok akadva, hogy tényleg olyan sok az a 160 gramm? A súlya alapján, a 150nel szorozva több, mint 180at kéne ennie. Kb 6x eszik egy nap.2008. dec. 15. 12:55
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Pár nap múlva megpróbálunk visszatérni a cicire, volt már ilyen időszaka, hogy nem szopizott, aztán meg újra ment. remélem most is így lesz. Tudom, hogy addig kell neki adni a tejcsit amíg csak lehet, de a célom az, hogy legalább 6 hónapos koráig ne kelljen tápszert adnom neki meg semmi mást sem. ha ezt megcsináljuk már nem fogok rajta görcsölni... addig pedig próbáljuk a szopit és fejek ha kell akár óránként, csak legyen elég tejcsi.
2008. dec. 15. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!