Fontos! Hallottátok, hogy bevonták a forgalomból a VIGANTOLT?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 12:57
21/32 anonim válasza:
Pár éve egyébként még nem gumis cseppentővel árulták, hanem olyan kis műanyag csőrőssel (amiből néha alig jön ki a csepp)
A nagyobbik lányom most 4 éves, de amíg nála használtuk, mindig olyan műanyag kupakos volt. Meg is lepődtem tavaly, amikor a kicsinek megvettük, hogy már gumis pipettás. Mondjuk én örültem neki, könnyebb bánni vele.
22/32 anonim válasza:
Jövő héten megyünk egy éves statuszra.Rákérdezek a dokinál.Na, erre kíváncsi vagyok.
Nálunk miért nem mondta be a tv?
Bár ha nem káros, akkor miért ne adnám neki, ha amúgy muszáj?
23/32 anonim válasza:
Na, én elolvastam a cikket! Abban az szerepel, hogy a szennyeződés nem mérgező, az egészségre nincs káros hatása. Magát az intézkedést is csak megelőző céllal rendelték el.
24/32 anonim válasza:
Itt nálunk a d vitamin tabletta.Minden nap 1 szemet lek picivízben feloldani,és kiskanállal beadni a babának.A fiam is egy kiskanálnyi vízben kapja.Semmi gond vele....
26/32 anonim válasza:
Megkóstoltam, semmi íze nincs.
27/32 anonim válasza:
Nekünk még megvan a tavasszal vett üveg, megnéztem, és nem műanyag, hanem üveg cseppentője van. Lehet, hogy itthon már csak ilyen van!
28/32 anonim válasza:
Tegnap irattam fel Vigantolt a kisfiamnak, már ki is váltottam és műanyagos a cseppentője...
30/32 anonim válasza:
14.25 vagyok.
14.32.A tabletta nem keserü,hanem édeskés.A lányom is ezt kapta.A neve Vigantoletten 500 I.E.a fiam is megissza a kiskaálból zokszó nélkül.Vízben pillanatok alatt oldódik,pl.almalében nehezebben.De a víz tökéletes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!