Fontos! Hallottátok, hogy bevonták a forgalomból a VIGANTOLT?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 12:57
11/32 anonim válasza:
OFF: hogyan adod be a tablettát egy pár hónapos gyereknek?
ON: szerintem ez is csak egy a sok rémhír közül. azért nem órák hosszat szopogatja a gyerekünk a cseppentőjét, nem? ha ki is oldódik valami, gondolom még mindg kisebb dózis, mint ami káros anyag mondjuk Budapest levegőjében van. sajnos. és azt is szívja sok ezer kisgyerek...
12/32 anonim válasza:
Off: Napi fél tablettát kell porítva (két kiskanál között szoktam széttörni) a tápszerbe/anyatejbe beletenni.
13/32 anonim válasza:
Igen, hallottam. Meg azt is, hogy bezár a Brendon XD
Bocs az offért...
Meg nem fog születni több tarka kiskutya sem :(
14/32 A kérdező kommentje:
pontosítok. gyogyszerész mondta, hogy kivonják, mert valami kioldódik a gumirészbol, de nem toxikus, de rossz lesz az íze tole, úgyhogy azért lehet adni. de én inkább iratok majd ki mást.
2010. szept. 9. 13:22
15/32 A kérdező kommentje:
kuldhetek linket, de szlovákul van. a szlovák gyogyszerkontrollos intézmény írta. mindjárt kuld
2010. szept. 9. 13:24
16/32 anonim válasza:
Így is úgy is rossz az íze, azt gondolom.
Ha nem káros, akkor én adni fogom, a gyógyszerek általában nem jó ízűek, és nem napi két decit kell adni belőle, szerintem kibírja.
18/32 anonim válasza:
Na, így születnek a rémhírek!
19/32 anonim válasza:
Én is szlovákiai vagyok, s tényleg bevonták, a hírekben is volt róla szó. Ezt be tudom én is linkelni, csak nem hiszem, hogy értetek belőle valamit. Amúgy nálunk a gumis cseppentővel már nincs forgalomban, szerintem ezért.
20/32 anonim válasza:
07:34-től mondják be: [link] De csak elővigyázatosságból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!