Mi az "egészséges" baba-rokon találkozás mennyiség?
Ezt mindenki maga dönti el, hogy mi neki a sok. Nálatok úgy látszik nincs ebben egyetértés, úgyhogy kompromisszumot köthettek vagy esetleg elfogadhatod, hogy a feleséged kedvéért még hagysz neki időt arra, hogy ne idegesítse magát ilyeneken és a babára tudjon figyelni.
De igazából te tudod a háttér sztorit, mitől rossz a kapcsolatuk, miért hiszi azt hogy nem szakadtál le anyukádról (biztos más is van nem csak emiatt mondta, hiszen anyukád akar jönni nem te erőlteted) lehet akár az hogy a lakást szégyelli (mert nincs annyi ideje takarítani, ajánld fel hogy esetleg egy babakocsis sétára elmehet-e veletek az anyós stb.
Erre senki nem tud neked egy konkrét számot mondani, meg kell tudjatok egyezni, megbeszélni. Szülők vagytok, sok döntést kell közösen meghoznotok még. A babának az a legjobb, ha a szülei szeretik és támogatják egymást és őt is.
Ha senkit sem lát szívesen, akkor nem az anyáddal van baja.
Gondolom, kialvatlan, fáradt stb. Próbálj segíteni neki, küldd el pár órákra stb.
Amúgy SZERINTEM a heti egy alkalom OK, de ha neki ez most sok, akkor sok. Lehet, hogy az jobban működne, ha ti vinnétek a nagyihoz a kicsit.
Azért ha középtávon is ilyen merev, akkor le kell ülni átbeszélni a dolgot.
Szerintem ez család/személy függő.
Anyósom ha 2 évente látom, nekem az is sok.
Anyámékkal kb havi 2x találkozunk.
De barátnő, tesóm, szomszéd velük heti többször is van találka.
Nekem 3 éves a nagyom, még itthon van, 4 hónapos szinten a picim.
Nekem kell a társaság, de nem minden áron. Nem mindegy ki...
javasold, hogy elviszi anyud egy órára sétálni
amúgy irigylem a feleséged miattad, téged meg sajnállak miatta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!