Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Várjam meg, míg magától...

Várjam meg, míg magától sikerül, vagy segítsek neki? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
6 hós kisfiam pár napja a kúszással próbálkozik, de eddig még nem sok sikerrel. Kapirgál ő a kis kezével, de nem halad sehová. Egy idő után azonban elfogy a türelme, és keservesen elkezd sírni. Mit tegyek? Segítsek rá a kúszásra, vagy várjam meg, amíg magától rájön a technikájára? Szerintetek melyik jobb az ő szempontjából?
2010. szept. 9. 10:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Semmi esetre sem akarom erőltetni, csak látom, hogy próbálkozik és sajnálom, amikor annyira elkezd sírni, mert nem sikerül. Felvegyem olyankor, vagy hagyjam egy kicsit sírni, hátha abbahagyja és próbálkozik tovább?
2010. szept. 9. 15:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Eléggé rosszul esik, hogy így neki estek a másiknak! Én nem írtam semmi rosszat, sőt ha láttad volna idéző jelet használtam. Én is azt vallom, hogy eljön mindennek a maga ideje!!! Én azt írtam amit hallottam a védőnőtől és nem azért írtam, hogy kioktassak bárkit is. De talán jobb nem is írni semmit ilyen emberek miatt aki a másik lelkébe belegázolnak!!!
2010. szept. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!