Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok olyan lány(baba)nev...

Mondanátok olyan lány(baba)neveket, amik csak kicsiként hangzanak jól, de felnőttként gyerekesek? Pl Panni, Lili, Szofi

Figyelt kérdés

#név #Lili #Szofi #Gyerekesnevek
2022. jan. 18. 08:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
51%
Villő, Lelle, Zoé, Emőke, Enikő
2022. jan. 20. 15:24
 32/36 anonim ***** válasza:
87%
Boróka, Bíborka, Fanni, Lotti, Mia, Eperke
2022. jan. 20. 16:59
 33/36 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem meg a Bella pont nem gyerekes.

Ez a Dorka/Panka stb vonal nekem se jön be, én adnék Dorottyát, Annát, stb és lehetne Dorkának, Pankának szólítani (utóbbit Annamária teljes névvel ismertem).

2022. jan. 22. 01:43
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Huu hát én Lili vagyok, de még senkitől sem hallottam, hogy gyerekes lenne a nevem:D

Mindenki azt mondja, hogy milyen jó az, hogy ez a becenevem és az igazi nevem is

Egyébként kicsit idegesítő is már, hogy az összes tv reklámban a lánygyerek mindig Lili. Szerintem sokszor innen is jön a gyerekes következtetés(a fentiek véleménye alapján)

2022. febr. 12. 22:36
 35/36 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ennek a legtipikusabb példája a Luca. Nekem ez mindig ilyen "kislánynév" beütésű, gyerekkorban és kamaszkorban jól hangzik, de valahogy komoly női névként nem állja meg nálam a helyét.

Amit még írtak, a Dorka, Panka, Panna vonal, ezekből nem értem miért nem a "rendes" változatot adják a szülők.

2022. márc. 5. 17:03
 36/36 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az nem tetszik ezekben, hogy alapban becenevek, hogy ha nem tetszik a gyereknek, nincs egy másik változat, amit használhat. Ha teljes nevet adnak, akkor meg ha mondjuk, Dorottya utálja, hogy Dorkának szólítják, kreálhat valami egyebet. A Dorka meg alapban adott.
2022. márc. 5. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!