Mondanátok olyan lány(baba)neveket, amik csak kicsiként hangzanak jól, de felnőttként gyerekesek? Pl Panni, Lili, Szofi
20
Így van
Nem a Bella becenév a hond, hanem az íy anyakönyvezés
Mondjuk a Szófia szép de Szofi, mint “becses” név
Vagy az emlegetett Orsolya sem rossz, de Orsika?
Betti van egy csomó Betti néni de mondjam azt, hogy Farkas Betti vagyok mondjuk iskolaigazgatóként? Vagy mi?
Bella,Milla,Hella,Lia,Lea,Dorka,
Szofi,Ella,Mila,Nina,Letti,Lotti,
Panni,Polli
Növérem Bella nevet választott a kislányának,majd 2 hónap múlva kérelmezte,hogy legyen más neve
Lett helyette Noémi,pont ezért,mert rájött,hogy csak kicsiként cuki
Lotti. Környezetemben több is van ilyen névvel.
Amúgy a Fannit is ilyennek érzem, pedig én is Fanni vagyok, ráadásul orvos, tehát együtt lehet élni ezzel a névvel komolyabb szakmákban is, de azért mégis kicsit zavar :D
"Növérem Bella nevet választott a kislányának,majd 2 hónap múlva kérelmezte,hogy legyen más neve
Lett helyette Noémi,pont ezért,mert rájött,hogy csak kicsiként cuki"
?????????
Esküszöm, nem értem, meg az itt felsorolt nevek nagy részét sem.
Semmit nem gondolnék, ha valaki felnőttként pl. úgy mutatkozna be, hogy Bella. Ez egy sima, normális név. Mint a Lotti, Nelli, Szofi, satöbbi, egy Eperkén már talán néznék, de nem gondolnék semmire.
Szerintem ezek olyan nevek, amik vállalhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!