Hogy lehet boldogtalan kapcsolatban/hazassagban boldog babát nevelni?
Ahol állandó feszko és veszekedés van?
Próbálkozunk megmenteni, jelenleg itt tartunk de hát... Nem sok esélyt látok rá.
3 családiból meg jobb esetben 1 CSEDből és 1 tartasdijbol éltek?
Gondolom nem albiban mint én ami csak a lakbér 100.000 Ft
Nem lehet. A gyerek több mindent vehet magára ebből. Egyik sem jó neki.
És abból a pár szóból, amit írtál, az érződik, hogy nem hiszel és nem is teszel eleget a házasságotokért, nem akarod eléggé. Vagy már eldöntötted.
11
Gondolom ez nekem szólt (10-es vagyok).
Mindent a férjem vitt, még az autót is. Igen kapom a családit a CSED-t, és még a középső után a GYED-et. Mellette dolgozom home officeba (tudom elvileg CSED alatt nem lehet, de a cég ahol vagyok megoldotta, hogy addig is megkapjam a fizetésem).
Bérlek egy házat, de nekem mindig is volt keresetem, nem támaszkodtam a volt férjem fizetésére. Tartásdíjat nem kapok, és nem fogok emiatt kardoskodni, engem nem zavar, nincs rá szükségem.
Csupasz fenékkel maradtam itt, de mindent megoldottam.
Csupasz fenékkel ami nálad minimum fél millió bevételt jelent...
Az komoly.
Tudsz róla mi az a csupasz fenék?
Azért az nem mindegy, hogy első gyerek? Mennyi idős? Ez csak egy hullámvölgy vagy már korábban is vacak volt?
Csak azért kérdezem mert az jutott eszembe, hogy egy első gyerek sokszor még a kikezdhetetlennek hitt házasságokat is meg tudja borítani. Főleg egy "nehéz" baba aki folyton sír és sosem alszik. De ezek a dolgok kisimulnak idővel és ha végre mindenki többet tud aludni akkor rendeződnek a viszonyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!