Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet boldogtalan kapcsol...

Hogy lehet boldogtalan kapcsolatban/hazassagban boldog babát nevelni?

Figyelt kérdés

Ahol állandó feszko és veszekedés van?

Próbálkozunk megmenteni, jelenleg itt tartunk de hát... Nem sok esélyt látok rá.

2022. jan. 17. 10:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

3 családiból meg jobb esetben 1 CSEDből és 1 tartasdijbol éltek?

Gondolom nem albiban mint én ami csak a lakbér 100.000 Ft

2022. jan. 17. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem lehet. A gyerek több mindent vehet magára ebből. Egyik sem jó neki.

És abból a pár szóból, amit írtál, az érződik, hogy nem hiszel és nem is teszel eleget a házasságotokért, nem akarod eléggé. Vagy már eldöntötted.

2022. jan. 17. 12:45
 13/21 anonim ***** válasza:

11

Gondolom ez nekem szólt (10-es vagyok).

Mindent a férjem vitt, még az autót is. Igen kapom a családit a CSED-t, és még a középső után a GYED-et. Mellette dolgozom home officeba (tudom elvileg CSED alatt nem lehet, de a cég ahol vagyok megoldotta, hogy addig is megkapjam a fizetésem).

Bérlek egy házat, de nekem mindig is volt keresetem, nem támaszkodtam a volt férjem fizetésére. Tartásdíjat nem kapok, és nem fogok emiatt kardoskodni, engem nem zavar, nincs rá szükségem.

Csupasz fenékkel maradtam itt, de mindent megoldottam.

2022. jan. 17. 12:55
 14/21 A kérdező kommentje:

Csupasz fenékkel ami nálad minimum fél millió bevételt jelent...

Az komoly.

Tudsz róla mi az a csupasz fenék?

2022. jan. 17. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha elviszik mindened, és a havi bevételed marad. Az például az. Az hogy van munkája az embernek meg szerintem alap. Nekem semmim nem maradt, csak a gyerekeim. Meg a munkahelyem. Szerintem ez szép definíciója a csupasz fenéknek.
2022. jan. 17. 14:13
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sürgősen gondold át....
2022. jan. 17. 14:19
 17/21 anonim ***** válasza:
(szerintem ezen kár vitatkozni, mert jól látszik hogy a 15-ösnek és a kérdezőnek mást jelent a "csupasz fenék" - és valószínű én egy harmadik definíciót adnék, ha kérdeznének. Viszont nem jelenti azt, hogy egyik vagy másik csupaszabb fenék lenne - az ő adott életszituációjában és megélésében azt gondolja csupasz fenéknek. Viszont azt sem jelenti, hogy te tudod kedves 15-ös, hogy miben van a kérdező, ha hasonló(nak tűnő)t is éltél meg. Jól látszik, hogy amit te csupasz fenéknek élsz meg, az neki már nem az lenne.)
2022. jan. 17. 14:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hiába pontozol le mindenkit, attól még örökös ordítozások között nem lesz senki boldog.
2022. jan. 17. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:
39%
#10-es, azért nem semmi, sz*r házasságba még csináltatok harmadikat 😆
2022. jan. 17. 19:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért az nem mindegy, hogy első gyerek? Mennyi idős? Ez csak egy hullámvölgy vagy már korábban is vacak volt?

Csak azért kérdezem mert az jutott eszembe, hogy egy első gyerek sokszor még a kikezdhetetlennek hitt házasságokat is meg tudja borítani. Főleg egy "nehéz" baba aki folyton sír és sosem alszik. De ezek a dolgok kisimulnak idővel és ha végre mindenki többet tud aludni akkor rendeződnek a viszonyok.

2022. jan. 17. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!