Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet boldogtalan kapcsol...

Hogy lehet boldogtalan kapcsolatban/hazassagban boldog babát nevelni?

Figyelt kérdés

Ahol állandó feszko és veszekedés van?

Próbálkozunk megmenteni, jelenleg itt tartunk de hát... Nem sok esélyt látok rá.

2022. jan. 17. 10:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Sehogy. Válás minél előbb. Mindenkinek az lesz a legjobb.
2022. jan. 17. 10:34
 2/21 anonim ***** válasza:
47%

Hát, olyan boldogot nem fogtok tudni, mintha békességben élnétek.

Ha mindketten szeretitek a babát, akkor először is beszéljétek meg, hogy a baba érdekében próbáltok kompromisszumokat kötni, türelmesnek lenni egymáshoz.

Mindenképpen célszerű lenne párterápiára elmennetek. Ha mindketten elkötelezettek vagytok a baba érdekei mellett, akkor ez lehet sikeres. A babának ui. sem az állandó veszekedés, sem a csonka család nem jó megoldás. Neki az a jó megoldás, ha szót tudtok érteni egymással és együtt maradtok. Ha ebben egyetértés van köztetek, akkor innen el lehet indulni.

2022. jan. 17. 10:35
 3/21 anonim ***** válasza:
55%
Mégis, hogy gondoltad, hogy valaki boldog lesz állandó feszültség és vitatkozás közben?
2022. jan. 17. 10:44
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

Úgy, hogy nem vitatkoztok, hanem levegőnek nézitek egymást, mintha egyedül élnétek a gyerekkel. A gyerekkel meg ugye lehet normálisan, szeretettel bánni akkor is, ha ott van a párod.

Röviden: a gyerekre koncentráltok, és nem egymásra.

2022. jan. 17. 11:00
 5/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehet. Legkésőbb kamaszként rájön, hogy hazugság és vetítés volt a kapcsolatotok, és nagyon durván ellenetek fordul. És igaza lesz.
2022. jan. 17. 11:02
 6/21 anonim ***** válasza:
54%
4: ebbe meg a két szülő megy tönkre lelkileg. Gondolj már bele mennyire nehéz egy megromlott házasságban élni. Szólni azért csak kell egymáshoz ha már egy fedél alatt laknak. Abból meg csak veszekedés lesz. Ami persze a gyerekre is kihat, nem hülye, érzi ha nem stimmel valami. Szerintem ez így nem élhető.
2022. jan. 17. 11:05
 7/21 anonim ***** válasza:
43%

A környezetemben azt tapasztaltam, nem lehet.

Váljatok el inkább, ha nem megy, így mindhárman esélyt kaptok a boldogságra

2022. jan. 17. 11:10
 8/21 A kérdező kommentje:
Meg ha 3an lennénk...
2022. jan. 17. 11:39
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
6: A gyerekről van szó a kérdésben, nem a szülők lelki világáról. Az az ő dolguk.
2022. jan. 17. 11:45
 10/21 anonim ***** válasza:
31%

Kedves Kérdező!

Én három 3 év alattival maradtam egyedül, de jobban nem is alakulhatott volna. Ahogy elköltözött a férjem, kisimultak itthon a dolgok. A gyerekek is lenyugodtak, mert ők is érezték a köztünk lévő feszültséget. Most sokkal jobb hangulat van itthon, és sokkal kiegyensúlyozottabbak a napjaink. Azt te tudod, és érzed, hogy mennyire menthető a kapcsolat, ebbe senki nem fog bele látni 2 mondat alapján. Mérlegeld, hogy mi lenne jó neked, és mi lenne jó a gyerekeidnek.

(És csak bátorításként, amikor elment még csak terhes voltam a 3.-al, de így is megoldottam, te is simán megfogod)

2022. jan. 17. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!