Ne ítéljetek. Hogy bírtátok ki a babával az első évet? Én úgy érzem kezdek depresszióba esni. Egyedül vagyok vele és a sulis nagyobbira meg nincs időm. Ez is bánt.
Azert sokban fugg a gyerektol, alvas, habitus is. Mi akkor eppen kulfoldon eltunk, 0 kijarasi lehetoseggel a covid korlatozasok ott kemenyebbek voltak. Hat volt, hogy azt hittem megorulok egy tobbemberes gyerekkel.
Itthon mar foglalkozasokra jarunk, ha ugy van csak setalunk telen is.
Úgy, mint az 5-ös
De nekem ovis csak a nagy
Nincs időm ezeken kattogni
Sosem vagUnk itthon, ha pedig igen, akkor az itthoni teendők vannak.
Mi télen is megyünk:
séta a barátnőkkel …ha pocsèk az idő..amúgy játszótér a naggyal du. stb
Nagszülők
Dédszülők
Egy nap Kerekítő
Az úszást inkább kihagyjuk legyünk itthon is.
De egy időben könyvtárba jártam.. tiszta, nem forgalmas
Szőnyeg van ( ott van a kerekítő is)
Igen 5 és még arra is van időd, hogy naponta ezt így kiírd a gyk-ra.
Komolyan ha 2 naponta feljövök ide, de te itt vagy menőzni😀 Ennyire nincs pozitív visszacsatolás a családodtól, hogy itt kell dicsekedni arc és név nélkül? Nagyon klassz életed lehet.
18!
Ugyan nem nekem irtad, de ha látod hogy x kommentel, te is sok időt töltesz itt, nem? Amúgy meg szörnyű, hogy ennyire xar a hozzaallas, hogy ha valaki képes megoldani nyivakolas nélkül az életét és még élvezi is, akkor azt csak szólni kell. Neked se lehet valami klassz eleted, ha bele kell kotnod másba, bakker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!