Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ne ítéljetek. Hogy bírtátok...

Ne ítéljetek. Hogy bírtátok ki a babával az első évet? Én úgy érzem kezdek depresszióba esni. Egyedül vagyok vele és a sulis nagyobbira meg nincs időm. Ez is bánt.

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 16:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%
A nagy első szülinapján 8 hónapos terhes voltam, imádtam azt az időszakot. Amíg a kicsi el nem kezdett dacolni 3 évesen, semmi peoblémánk nem volt.
2022. jan. 16. 17:43
 12/30 anonim ***** válasza:
59%

Azert sokban fugg a gyerektol, alvas, habitus is. Mi akkor eppen kulfoldon eltunk, 0 kijarasi lehetoseggel a covid korlatozasok ott kemenyebbek voltak. Hat volt, hogy azt hittem megorulok egy tobbemberes gyerekkel.

Itthon mar foglalkozasokra jarunk, ha ugy van csak setalunk telen is.

2022. jan. 16. 18:24
 13/30 anonim ***** válasza:
45%
Az első év volt a legkönnyebb, hiába, hogy kegyetlenül nehéz volt
2022. jan. 16. 18:42
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
En tapasztalataim szerint azok az anyak birjak nehezen, akiknek gondok vannak a ferjjel es a parkapcsolattal. A pasi es vagy csalad, anyos elvarasai, beszolasai, a ferj nem segit, csajozik, cselednek tart a penzeert vagy irigy feltekeny akarmi az ok. stb szoval gondold vegig ha a pasid ferjed kimenne kulfoldre dolgozni es nem latnad de ugyanugy lenne penzed, akkor is depis erzesed lenne e.
2022. jan. 16. 20:24
 15/30 anonim ***** válasza:
32%

Úgy, mint az 5-ös

De nekem ovis csak a nagy

Nincs időm ezeken kattogni

Sosem vagUnk itthon, ha pedig igen, akkor az itthoni teendők vannak.

Mi télen is megyünk:

séta a barátnőkkel …ha pocsèk az idő..amúgy játszótér a naggyal du. stb

Nagszülők

Dédszülők

Egy nap Kerekítő

Az úszást inkább kihagyjuk legyünk itthon is.

De egy időben könyvtárba jártam.. tiszta, nem forgalmas

Szőnyeg van ( ott van a kerekítő is)

2022. jan. 16. 20:38
 16/30 A kérdező kommentje:
Nekem itt nincs senkim. Sajnos se barátnők, kolléganők messze. Külföldön élnek egyedüli rokonaim
2022. jan. 16. 21:38
 17/30 anonim ***** válasza:
Merre èltek? Helyi csoportok,foglalkozasok?
2022. jan. 16. 23:17
 18/30 anonim ***** válasza:
47%

Igen 5 és még arra is van időd, hogy naponta ezt így kiírd a gyk-ra.

Komolyan ha 2 naponta feljövök ide, de te itt vagy menőzni😀 Ennyire nincs pozitív visszacsatolás a családodtól, hogy itt kell dicsekedni arc és név nélkül? Nagyon klassz életed lehet.

2022. jan. 17. 07:42
 19/30 anonim ***** válasza:
40%

18!

Ugyan nem nekem irtad, de ha látod hogy x kommentel, te is sok időt töltesz itt, nem? Amúgy meg szörnyű, hogy ennyire xar a hozzaallas, hogy ha valaki képes megoldani nyivakolas nélkül az életét és még élvezi is, akkor azt csak szólni kell. Neked se lehet valami klassz eleted, ha bele kell kotnod másba, bakker.

2022. jan. 17. 07:45
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg, kérdező, tényleg keress egy jó bébiszittert. Hacsak felugyel nálatok egy órát a kicsire, amig te a naggyal játszol egyet, vagy csak befekszel a kádba lazulni, máris jobb lesz a kozerzeted és több lesz az energiád. Erre nem is kell szakképzett bébiszitter, szomszéd gimis kislány, vagy nyugdíjas néni is tökéletes.
2022. jan. 17. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!