Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit játsszak 9 hónapos fiammal?

Mit játsszak 9 hónapos fiammal?

Figyelt kérdés
5 percnél tovább semmi nem érdekli,csak a rombolás.Ha leülök mellé,otthagy,ha felállok,akkor jön utánam és üvölt.Van labda,könyv,zörgős játékok.Tapsizás sem érdekli.
2010. szept. 8. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
tedd mellé a játékait,és hagyd magára. Ne törődj vele,akkor sem ha ordít! Előbb-utóbb megunja a hisztit!
2010. szept. 8. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Ilyenkor még nagyon kevés ideig köti őket le bármi is. Én azt csinálom, hogy leülök mellé és különböző dolgokat, játékokat adok neki, miközben nagy lelkesedéssel beszélek arról a dologról. A konyhában mindenfélét kipakolok neki, a fakanalat, tálat, krumplit, rakosgatom egyik ide, másikat oda, és általában egy idő után ő is ezt teszi. Persze hamar megunja, akkor keresek valami mást. Nem egyszerű. Türelem-játék, nekünk :)
2010. szept. 8. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Az én véleményem más mint első hozzászólóé, azt gondolom, hogy ebben a korban még segíteni kell nekik, meg kell nekik mutatni, hogy hogyan és mivel foglalják le magukat. Hát honnan is tudnák még ők ezt? Mi tanítunk nekik mindent. Hagyjam hisztizni??? Ez kiábrándító.
2010. szept. 8. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 9 hónapos a kislányom.Én magára szoktam hagyni, első 5 perc hiszti, majd elkezdi felfedezni a szobáját. Mindíg teszek be neki valami új dolgot.,ami lefoglalja. Tegnap lett felszerelve neki a rács az ajtóra és most azzal játszik ezerrel,felál és onnan szövegel nekem. Ki hitte volna hogy még élvezni is fogja. Nekünk még a hinta jött be nagyon. Abba is elvan egy fél órát. Vagy a kompját is nagyon szereti. Akkor fogócskázunk.
2010. szept. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!