Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg kell ennyire bebugyolá...

Tényleg kell ennyire bebugyolálni a gyereket?

Figyelt kérdés
Anyósom teljesen ki van rám akadva hogy milyen anya vagyok én. Mostmár bármikor szülhetek és még mennyi minden hiányzik a babakelengyéből, mert még ez is kell meg az is kell, mert meg fog fázni a gyerek. Pl: ha majd hazahozom a kórházból, arra a kb 20m kinti útra a bejárattól a befűtött autóig, meg majd ugyanannyi a házig, kell egy body egy rugi, meg még egy vastag rugi meg bundazsák meg overall, két sapka, kesztyű. És itthonra is vegyek még takarókat, merthogy mi nem is fűtünk rendesen és nem elég a vastag hálózsák meg egy vékony takaró a 20 fokban, mert úgyis bodyban kell altatni, és kell több vastagabb takaró hogy ne fázzon.
2022. jan. 7. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hazahozni bundazsákban kell. Alá body, rugi. A fejére kissapka, kesztyű a kezére.

Plusz vastag rugi NEM KELL.

De pl nálunk a kórházban kötelező a bundazsák. CSAK ABBAN adják ki a babát.

2022. jan. 7. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Egy réteggel kell több mint ami rajtad van kb 20-22 fok közt.Nem kell túl öltöztetni.

De ha fázik is valami oknál fogva..észre veszed.Sír,kék vagy lila a szája (ezzel azért óvatosan mert az oxigén hiánykor is ilyen),hidegek a kezei/pofija/tarkója,melegre (az öledben pl) megnyugszik..:D

Anyós tanácsokból lehetne egy egész könyvet írni.Lehetne a címe mondjuk "Rosszabbnál rosszabb tanácsok kismamáknak".

De aki anyósnak ilyen rossz az anyának is milyen rossz lehetett ő.ő

2022. jan. 7. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

Bocs, de nagyon magyartalan a kérdésed.

Helyesen így hangzik:

Tényleg ennyire be kell bugyolálni a gyereket?

Elváló igekötő!

2022. jan. 8. 04:19
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

4. Vagyok

Amúgy a kórházban 27 fok volt..

Hosszú rugi alá bodyt adtak és takarták a gyerekeket.

Ha kitakartam, akkor ràmszóltak..

Èn ujjatlanban megfulladtam kb

Nem is tudott ott pihenni.. mint említettem ő nagyon nem fagyos..

2022. jan. 8. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!