Hogy jobb? Meleg lakás és kevésbé felöltöztetve éjszakára a baba, vagy inkább hidegebb levegő, de jól bebugyolálva?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 21:10
1/9 anonim válasza:
Hűvösebben jobb aludni,mert akkor a szervezet is kicsit lelassul,és ez segít a pihenésben.
3/9 anonim válasza:
a hidegebb levegő sokkal egészségesebb, kisebb a valószínűsége a bölcsőhalálnak is ha 20 fok alatt van a hőmérséklet éjszaka, inkább öltöztesd fel jobban
4/9 anonim válasza:
Második! Nálunk tombol a távfűtés, az ablakot mégse nyithatom a babára, úgyhogy sokat szenvedünk miatta!
5/9 anonim válasza:
Nálunk 20 fok van a szobájában, egy hosszú ujjú rugi és egy vékony hálózsák van rajta. Nem szabad nagyon bebugyolálni sem, mert fokozhatod vele a bölcsőhalál kockázatát.
6/9 anonim válasza:
Nekünk általában 22-24 fok van bent és egy vékony rugi és egy hálózsák van rajta!Meg vékony pléddel takarom.Kályhánk van,ráadásul falközti és nehéz megoldani,hogy babánál hűvösebb legyen és mi sem fagyjunk meg!
7/9 anonim válasza:
Nálunk éjszaka 18-19 fok van. A kislányom flanel pizsamában és egy közepesen vastag takaróval alszik (nem rúgja le soha). Sokkal jobban alszunk mi is, ha nincs túl meleg a lakásban. A nagyoknál is így csináltam, bevált. Ha nagyon meleg van vagy túl vastagon van beöltöztetve, a bölcsőhalál kockázata magasabb lesz.
8/9 anonim válasza:
Nálunk 20 fok van éjjel.
A lányomnak pont jó, ha melegebb van, nem alszik...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is így gondoltam. Csak most azért vagyok kicsit tanácstalan, mert eddig nem fűtöttünk, annyira körbefűtenek minket a szomszédok. 18-20 fok körül van a babák szobájában. VAn rajtuk hosszúújjú body, vékony rugdalózó és vastagabb hálózsák. Gondolom ez elég, csak most már elkezdtünk fűteni, mert ugye bejött a hideg, és nem tudom hogy ha így 20-22 fok lesz,a kkor is így öltöztessem e őket?
2009. dec. 15. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!