Hany honapos korig izgagak a kezukkel a babak? Probalnam mar leszoktatni a "bebugyolalva" alvasrol de non stop fejbevagja magat almaban es 10 percenkent felebred.
Figyelt kérdés
Persze imad "bebugyolalva" aludni csak jonnek a jo idok es felek h beizzad es kiuteses lesz...2017. ápr. 21. 14:55
1/3 anonim válasza:
Mennyi idős?
Háton ha el is aludt talán kb 2,5-3 hónapos koráig biztos hadonászott. De én hason altattam, egyrészt bukós volt, másrészt hasfájós, harmadrészt egyből kinyílt a szeme ettől a reflexszerű hadonászástól.
2/3 A kérdező kommentje:
8hetes. Imad haton aludni . Hason is szokott de azt nem annyita szereti...
2017. ápr. 21. 15:03
3/3 anonim válasza:
Sztem probáld hasra szoktatni,ugy nyugodtabban és elég mozdulatlanul alszanak a babák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!