Kornèl nèv hogyan becèzhető,ami nem lányos?Ha ismertek Kornèlt hogy becèzitek? Valami különlegesebb becèzès is jöhet. (Zoltánokat is szokták pl.Zozinak hívni.)
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 18:11
21/34 anonim 

válasza:

Szerintem ezt a nevet nem kell becézni, de itt van pár becenév ötlet hozzá: Korn, Koró, Nél, Néló, Kornis, Korca, Kona, Zsikó, Kóla, Konesz, Konszi, Korni
Egyébként a testvérének milyen beceneve volt? A keresztnevéből lett képezve vagy valami egyedit kapott?
22/34 A kérdező kommentje:
Miló,Milu, Milka ,amîg pici volt kismanó ès bèkapofi 🤩most már csak Milàn 🙂
2022. jan. 8. 15:55
23/34 anonim 

válasza:

Konkó, Konó, Konró, Konesz, Kola --ebből némelyik vállalhatatlan, azt is vegyétek figyelembe.
24/34 anonim 

válasza:

Konnó, Kolkó, Konkó, Kolesz, Koli, Kolna,Koló
25/34 anonim 

válasza:

Kornesz, Kolnesz, Kocó, Kocsó, Koci, Konci, Konyci, Konyó
amúgy én azt hiszem, én inkább nem becézném.; eleve is kétszótagos; szerintem ezt annyira talán nem is szokták; de amúgy lehet hogy valaki írt már olyat, ami jó; sőt, lehet, hogy én is írtam. (23.és24.vagyokmég)
26/34 anonim 

válasza:

*vagy pl esetleg még Konkó, Kona
27/34 A kérdező kommentje:
Azthiszem mèg mindíg csak a Koni,Kozi ,ès Kodi tetszik esetleg a koresz a többi elèg furán hangzik ,de azèrt köszönöm
2022. jan. 9. 18:51
28/34 Cubina 

válasza:

A Kozi-t is lehet írni Cozy-nak (hangulatos-t jelent) :)
29/34 A kérdező kommentje:
De jó 😉🙂nem is nèztem hogy mit jelent 🙂
2022. jan. 9. 21:17
30/34 anonim 

válasza:

Kornélként nem igényelném hogy Kozinak hívjanak meg bárminek amiket itt bedobtatok. Rettenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!