Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kornèl nèv hogyan becèzhető,am...

Kornèl nèv hogyan becèzhető,ami nem lányos?Ha ismertek Kornèlt hogy becèzitek? Valami különlegesebb becèzès is jöhet. (Zoltánokat is szokták pl.Zozinak hívni.)

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 18:11
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
Korninak becézik akit ismerek. Egy másik meg Kori.
2022. jan. 5. 18:15
 2/34 anonim ***** válasza:
77%
Az egyik Kori, a másikat Korcinak becézik.
2022. jan. 5. 18:16
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
Nem becézzük. :)
2022. jan. 5. 18:24
 4/34 anonim ***** válasza:
89%
Tesóm 34 éve Kornél. Nem becéztük soha, de még az osztálytársai, barátai, kollégái sem.
2022. jan. 5. 19:34
 5/34 A kérdező kommentje:
(Kicsit kemèny hangzású a vezetèknevünk de legalább a-ra vègződik),de kb ez az egyetlen nèv ami tetszik.Amúgy Nem baj hogy kemèny hangzású a Kornèl is? Ezèrt keresek jó becèzèst is mert nem szeretnèm ha a vezetèknevet becèznèk mert az nagyon nem tetszik 😕
2022. jan. 5. 19:56
 6/34 anonim ***** válasza:
87%
nem becézzük. nekem nem kemény hangzású, ha tetszik, szerintem nyugodtan adjátok, amíg picike addig lehet minden cukiságnak becézni, kicsikém, édesem kisfiam, stb., de nagykorában áldás lesz neki hogy nem a 8. Bence az egyetemen
2022. jan. 5. 20:14
 7/34 A kérdező kommentje:

6-os ,igen fel fog nőni egyszer ès fèrfias nevet szerettem volna.Biztosan fogjuk pici korában valahogy becèzni😊 A nagy fiamat is 14 èves koráig becèztük de már szinte csak a nevèn szólítjuk😊

Van egy kèt becèzès ami nekem eszembe jutott,( a vezetèknèvben van olyan betű amiből lehet akár Kozi-nak)hívni vagy ,Kody-nak, Koni-nak, Korszi-nak ,Koresz-nak vagy Kornèlkànak hívni.Valamelyik elfogadható ? Vagy nagyon bènák??

2022. jan. 5. 20:27
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Kokót ismerek.
2022. jan. 5. 20:34
 9/34 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a Zozi is lányos becézés, mi a Zorka menü kislányunkat becézzük így.

Kornélra én Konit hallottam még, bár ez inkább a Konrád becezése szerintem, de nekem tetszik. Esetleg Kornus, Kornis, Kokó is aranyos.

2022. jan. 5. 20:43
 10/34 Cubina ***** válasza:
66%

Mi a vezetéknév? Lehet a két név betűiből is egy egyedi becenevet "szerkeszteni", és nagyobb korában is úgy fogják hívni a barátok, ismerősök. Aztán felnőtt korára meg marad a Kornél.

Például Szabó Lászlóból Szaló, Kovács Szilviből Koszi, Szabó Szilviből Szaszi, és hasonlók. De nyilván más betűket is lehet keverni.

2022. jan. 6. 04:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!