Kornèl nèv hogyan becèzhető,ami nem lányos?Ha ismertek Kornèlt hogy becèzitek? Valami különlegesebb becèzès is jöhet. (Zoltánokat is szokták pl.Zozinak hívni.)

Nekem ezek tetszenek amúgy : Korzi ,Kozi,Kodi, Korisz 🙂( esetleg a Kori,akiket ismerek ők mind Korik)
Valamelyik elfogadható?

Nem baj, ha nincs a nevekben d betű, szerintem Kornél is örülne majd nagyobb korában egy ilyen egyedi, angolos becenévnek. :)
Lehet, hogy még felnőttként fel is venné második névnek. Ha külföldre megy majd esetleg tanulni, vagy külföldi cégnél dolgozik, könnyebben tudják majd kiejteni a Cody-t.

Na,megint a kemény vezetéknevű Kornél barátunk.Legalább a név már biztos! :D
De nem feltétlenül kell olyan becenevet találnod ami a Kornéllal hozható össze függésbe.A becenevet a személyhez passzolnak többnyire nem a keresztnévhez.
Egyébiránt eddig én Koninak,Korinak,Korninak hallottam maximum ezek is..hát eléggé elcsúfítják a nevet,nem azért adsz komoly nevet neki,hogy aztán Koninak hívd.
Utolsó: 🙂😁 ✅
Csak amíg gyerek ,becèznènk a nagyfiúnk is 14 èves,ès eddig becèztük,már nem.Ha valaki becèzi annak már szól ő is hogy ne tegye 🙂👍😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!