Csak gyümivel (gyümölcsökkel) ki lehet váltani tízórait?
Nem írtad, hogy mennyire kisbabáról van szó. Mi 6 hónapos korában váltottuk ki a szopit gyümölccsel, a fiam jóevő, 2 decit simán megevett. Minden babánál más. Valaki már 100 g-mal is jóllakik és nem kér pótlást. De pl. ha 4 hónpos körüli, akkor szokták csak kóstoltatni (ha valaki ezen az állásponton van) akkor tényleg nem váltanak ki étkezést, csak a reggeli és tízórai szopi/tápszer között 2-3 kanál gyümölcs. De ha már kiváltanád, gondolom az egy nagy adag, akkor valóban nem pluszban kell adni.
Én szoktam bele gabonát tenni 7 hónapos korától, de már annyiszor át akarnék állni a gabona nélkülire, mert így az ebéd du. 2-3-ra húzódik, annyira telíti. Állítólag a tízórainak nem kell egy teljes étkezésnek lenni, mármint utána nem kéne tartani a 3-4 órát. Mi még tartjuk, de így is 3 óránként eszik átlag a fiam, pedig 5-ször eszik egy nap....
10:38-as offoló vagyok!
Az én Kicsikém 5,5 hós és 7500 gramm.
Sok hasznosat olvastam most.
Hát igen.......a mennyiséggel azért van problémám, mert Ő enne világba. Én meg nem merem neki adni, mert féltem, nehogy fájjon a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!