Hogyan oldjátok meg egyedül babátok orrszívását?
Hogyan fogjátok le, hogy sikerüljön?
11 hónaposom ha már meglátja az orrszívót menekülésbe kezd.Apával ketten simán leszívjuk neki, de ha egyedül vagyok csak bénázok, pedig nagyon meg kellene csinálnom.
Mégegyszer köszönöm!
Remélem nem kell sokáig használnunk!
Szép napot Mindenkinek!
tegyél egy pelust vagy törölközőt téglalap alakban a földre, tedd rá a babádat, hajtsd rá a két karjára a pelust, és a hajtást tedd be e gyerek háta mögé, így le van fogva a karja, és te tudod a fejét fogni
dokinál lestem el a módszert
Szia,
azt vedd figyelembe, hogy egyre nagyobb ereje lesz majd a gyerkőcnek!!!!
Én is úgy csinálom, ahogy a 10:29-es csinálja!
FIam 21 hónapos, és már csak így birom magamhoz láncolni, ha rájön a hiszti a orr-porszívózástól!
Na persze,(ritkán) van olyan kedves és hosszas rábeszélés után magától az ölembe ül... Ilyenkor megtapsolom és vigyorgok ha végeztünk, aztán ő is megtapsolja magát és pápát int a porszívónak.
imádom :)
Leteperem :)
Lerakok egy vastag plédet mert nálunk parketta van szinte mindenhol.
Lefektetem, majd "ráülök" úgy, hogy a lábai alattam legyenek, és a kezei szorosan a teste mellett és kicsit beszorítom. Egyik kezemmel lefogom a fejét, a másikkal szívom a nózit.
Persze üvölt, mert utálja. Ha apa is otthon van, akkor mindent elkövet hogy engem rossz anyának állítson be :( Apa mindig engem cseszeget, de persze neki sem sikerül egyedül. Úgy tekeredik mint egy kígyó az ember kezei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!