Miért érzek ilyeneket?
Mindennél jobban akartam a kisfiamat.
Még csak két hónapos lesz de nagyon sokszor úgy érzem nem bírom.
Pedig nem első gyerek hanem negyedik!!!!
Igaz 11évet kihagytam.
Tudom jön az hogy nem ö akart megszületni,ezzel tisztába is vagyok.
De hulla vagyok.
Egy zombi.
6500 gramm,egésznap kézbe van.
Olvasom facebook csoportokban hogy 6 hetes és átalussza az éjszakát egy csomo kisbaba,nekem felkel 540xer.
A férjem a sírba tesz,ingerültebb vagyok sokkal mint kellenne sajnos.
Annyit kérek tőle hogy csinálja meg a fürdővizét,nem tudja vagy tűzforró vagy jéghideg 🥴
Mindent én csinálok közbe a másik hármat koordinálom,iskolába viszem és megyek értük,főzők mosok takaritok.
(Nagyjából)
Nagymama nincs sajnos egyik részrôl sem.
Tudom az idő segit,de ki vagyok teljesen.
Szerintem 11 + éves gyerekeken már nem nagyon van mit koordinálni, sőt. Tinik, kistinik, esznek, lezuhanyoznak és elvonulnak tiniskedni (zenét hallgatni fejhallgatóval, netezni, olvasni, játszani, chatelni a barátaikkal).
Vegyetek vízhőmérőt, és akkor megtudja engedni a férjed a vizet, egyébként az enyém se tudja eltalálni a megfelelő hőfokot.
Ha ölbe baba, akkor vegyetek kendőt, legalább felszabadul a kezed.
Vegyél te is hetente egyszer egy igazi fürdőt, és ilyenkor a férjed, vagy a nagyobb gyerkeid egy fél óra erejére vegyék át a helyed. Megérdemled.
Szedj vitamint! Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!