7 és fél hós babámnak adhatok 8 honapos kortol valo banános mildibé tápszert?
Most bebát iszik 2 est vaniliást és simát.
És krémturot lehet már neki adni ha igen melyiket?És joghurot valamilyen fajtát?Kőszike a válaszokat előre is.
Tanácstalan első babás anyuka.
Kőszike a választ.Akkor tápszert adok neki.
Nem tudom érzékeny a a tejtermékre még nem kapott a csakádban nincs allergiás egyánltalán.
Ha érzékeny lenne a tejre, akkor a sima tápszertől már nagy valószínűséggel előjött volna az allergia. Joghurtból tulajdonképpen bármelyik natúr mehet, krémtúrót azt szerintem hanyagold, mert nagyon mű (én csak nagyon ritkán adok a kisfiamnak vaníliásat - kb. 2-3 hetente ha kap egyet).
8 hónapos kortól viszont sima túrót megcsinálhatsz lájtos körözöttnek (pici natúr joghurt, pici vaj, csipet só, és apróra vágott snidling), ezt rákenheted kenyérre, vagy csak a túrót összekevered pici cukorral és gyümölcsökkel (barackkal vagy banánnal és meggyel nagyon finom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!