Mit szóltok h Rubint Réka újra terhes?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 20:31
11/19 anonim válasza:
éééééééés amúgy Kovács Lázárék is gyereket várnak, a felesége a 3.-at,Lázár a 4.-et ugye öhöm,öhöm, csak hogy fokozzam....:D :D
amúgy engem sem izgat különösebben....
12/19 anonim válasza:
És akkor mi van???!!!Különösebben nem érdekel!
13/19 anonim válasza:
különösebben nem érdekel. Az sokkal inkább, hogy nálunk kb. 8 hét múlva jön a második:D
14/19 anonim válasza:
21 48: Gratula!!!!
Egyébként aki birja anyagilag, annak lehet akárhány. Aki nem roma (nem segélyből él), aki nem celeb, csak egy munkanélküli, az mire és hová szüljön még többet?
15/19 anonim válasza:
Nem tudom miért bántjátok őt? én személy szerint kedvelem.
16 hetes terhes vagyok, tornázom is a terhes tornájára és tényleg segít hogy jobban érezzem magam, eddig híztam 2 kilót.
Na mind1 gratulálok nekik.!!!
17/19 anonim válasza:
miért egyébként rossz a házasságuk? csak kérdezem mert a bulvárban nem vagyok otthon....
18/19 anonim válasza:
nem rossz a házasságuk,sőt....!
Csak most érezték úgy,hogy jöhet a harmadik.
Most újra is házasodtak,de ez már szerintem túlzás,de hát ők tudják!!!
19/19 anonim válasza:
sőt, akarnak 4.et is! ugye akinél van annyi pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!