3 hónapos babával 1 hétre elmennétek pihenni? Saját házikóba 2 órás út, de félek az uj ingerek és környezet miatt. Csalàdtagok szomszed házban
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 09:26
2/14 anonim válasza:
Mi a pihenés abban, hogy napi 24 órát vigyázol rá, csak máshol, ahol nincsenek meg a babának kialakított feltételek?...
3/14 anonim válasza:
Mennek, jò kiszakadni a megszokott környezetből. A babànak meg te es az apukàja a stabilitàs :)
Mi 4 hònapos babàval utaztunk külföldre a fèrjem csalàdjàhoz 2000km tàvolsàgba.
4/14 anonim válasza:
2-nek teljesen igaza van. Elmész valahova, ugyanazt csinálod, mint otthon, csak az otthon kényelme nélkül.
5/14 A kérdező kommentje:
Csaladtagokkal is lenne találkozó. Illetve ott a mama segítene.
2021. dec. 27. 09:52
6/14 A kérdező kommentje:
Ja és vinnénk a kiságyát,mert az ilyen utazás az agyunk melle
2021. dec. 27. 09:53
7/14 A kérdező kommentje:
Javít. Szóval utazós ágy
2021. dec. 27. 09:53
8/14 anonim válasza:
Naná, hogy mennék. Ilyenkor a felügyelet is megoszlik, ha rokonokkal mentek te is tudsz egyet szusszanni. Menjetek csak :)
9/14 anonim válasza:
Én is mentem 3 hónapossal 4 órás útra, esküvőre. 4 napot maradtunk, nekem jót tett, hogy nem a megszokott környezetben vagyok, séta új helyen, mi is családoztunk kicsit. Van akinek ez nyűg, engem felpörget :) A kocsiban aludt 2 órát a lányom, aztán egy óra pihenő, indultunk tovább. Mi addig beszélgettünk végre a férjemmel. A lényeg: írj listát, hogy mit kell vinni, napokkal utazás előtt kezdd el, és ha valami eszedbe jut napközben, írd hozzá, így tuti semmi nem marad otthon.
10/14 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy a 3 hónaposomnak tökmindegy volt, hogy hol vagyunk, anya-apa ott volt, ez a lényeg:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!